Džastins Timberleiks un Anna Kendrika ir atgriezušies pie jaunās "DreamWorks Animation" filmas "Trolls Band Together" (kas ir muzikālas animācijas franšīzes trešā daļa). Filma atgriezīs Popiju (Kendrika) un Zaru (Timberleiks) kā ilgi gaidīto pāri. Kāda būs vienīgā problēma? Zara slepenā pagātne puišu grupā "BroZone" var apdraudēt viņa nākotni kopā ar Popiju.

Oriģinālā filma "Troļļi" ("Trolls") pie skatītājiem nonāca 2016. gadā, kam sekoja 2020. gada "Troļļu pasaules tūre" ("Trolls World Tour"), bet nu trešās filmas reklāmas rullītī ir oficiāli atklāts arī jaunās filmas nosaukums – "Trolls Band Together".

Trešās daļas filma kinoteātros nonāks 2023. gada 17. novembrī, un tā būs "pilna ar pārsteigumiem, mūziku, jaunām pasaulēm un jauniem varoņiem," saka režisors Valts Dorns.

Lūk, ieskats jaunās filmas stāstā: Pēc divām filmām par patiesu draudzību un nerimstošu flirtu Popija (Anna Kendrika) un Zars (Timberleiks) tagad oficiāli, beidzot, ir pāris. Tomēr Popija atklāj, ka viņas otrai pusītei ir slepena pagātne. Savulaik viņš kopā ar saviem četriem brāļiem bija daļa no Popijas iemīļotās puišu grupas "BroZone". Grupa izjuka, kad Zars vēl bija mazs. Arī ģimene pajuka, un kopš tā laika viņš savus brāļus nav redzējis. Bet, kad Zara brāli Floidu viņa muzikālo talantu dēļ nolaupa nelietīgi popzvaigznes ļaundari, Zars un Popija dodas mokošā un emocionālā ceļojumā, lai atkal apvienotu pārējos brāļus un izglābtu Floidu."

Runājot ar "Variety", režisors Valts Dorns atklāj, ka zēnu grupas un deviņdesmito gadu mūzika jau sen ir bijusi filmu "Troļļi" DNS. Taču pirms trešās filmas veidošanas par šo tēmu režisors konsultējās ar Timberleiku, kurš kļuva slavens kā NSYNC dalībnieks un ir jaunākās filmas mūzikas producents.

Kā atrāda pirmais treileris, filma apspēlē puišu grupu nostalģiju, vienlaikus pieturoties pie franšīzes galvenās tēmas: ģimenes nozīmes.

2020. gadā Timberleiks sacīja, ka cer, ka viņi uzņems septiņas Troļļu filmas, jo tā burtiski esot dāvana, kas aizvien turpina dāvināt.

"Tev jāiet uz darbu un jārada kaut kas ārpus tā, kā tu sevi redzi kā mākslinieku," viņš toreiz teica. "Un arī man ir interesanti strādāt filmā kā aktierim un strādāt mūzikā kā izpildītājam, dziedātājam, dziesmu autoram, producentam, lai vai kā – tā viena no tām lietām, par kuru nebiju pirms tam aizdomājies, ka abas šīs pasaules var apvienot vienā animācijas filmā."

Šī muzikālā animācijas franšīze ir ne tikai viena no pēdējo gadu krāšņākajām, bet tajā nolasāma arī mācība bērniem, ka dažādība un citu pieņemšana galu galā rada vispārēju harmoniju. Filma bez šaubām aizķer arī pieaugušo prātus un sirdis, tāpēc droši dodies to skatīties kopā ar visu ģimeni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!