Foto: instagram.com/nosuddenmove
Kā nākamo kārti no savas kabatas Stīvens Soderbergs vilks krimināldrāmu "No Sudden Move", kurā viņam izdevies savākt iespaidīgu zvaigžņu plejādi. Jaunajai kinolentei nu pasniegts arī pirmizrādes datums – skatītāji to redzēs Tribekas filmu festivāla ietvaros 18. jūnijā, ziņo portāls "Deadline".

"Pirms gada Tribekā biju "lokdaunā", tāpēc nekad nevarēju iedomāties, ka pēc 12 mēnešiem atgriezīsimies šajā apkaimē ar jauno filmu un izrādīsim to dzīvajā," komentējot pirmizrādes faktu, sacījis Sodernbergs. "Esmu ļoti priecīgs." Režisora darbu bagāža ir patiesi varena – sākot no filmas "Erin Brockovich", beidzot ar "Magic Mike", "Ošena" triloģiju, "Contagion" un daudzām citām.

Taču "No Sudden Move" būs krimināldrāma, kas ieturēta retro stiliņā. Galvenie notikumi risināsies Detroitā, 1954. gadā, un stāstīs par kādu noziedznieku grupiņu, kurai uzticēts aizņemties uz neatdošanu kādu, viņuprāt, vienkāršu dokumentu. Kad plāns aiziet galīgi šķērsām, vīri nolemj uzmeklēt uzdevuma pasūtītāju un noskaidrot, kas tad īsti tā bija par "lapelīti".


Iespējams, sižetiskā līnija daudz pārsteigumu nenesīs, taču aktieru sastāvs noteikti ir ievērības cienīgs. Uz saviem pleciem tēlojumu iznesīs Dons Čīdls, Benīsio del Toro, Deivids Hārbors, Eimija Saimeca, Džons Hamms, Rejs Liota, Kīrans Kalkins, Noa Džūps, Brendans Freizers, Džūlija Foksa un citi. Šī, atšķirībā no citām jaunākajām filmām, tomēr paies garām kinoteātru durvīm, savukārt no 1. jūlija uzreiz būs skatāma "HBO Max" platformā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!