Jaunākais treileris gaidāmajai "slasher" tipa filmai "Winnie the Pooh: Blood and Honey" parāda gan asinis, gan medu, kad bērnības mīļākie pasaku varoņi – Pūks un Sivēns kļūst par savvaļas zvēriem (vājprātīgām slepkavām), kas vēlas atriebties.

2022. gada sākumā beidzās rakstnieka Aleksandra Milna darba "Vinnijs Pūks" autortiesību termiņš – "Disney" monopols ir beidzies, un nu Vinnijs un draugi nonākuši "public domain" jeb kļuvuši par publisku īpašumu (turpat, kur Robins Huds, karalis Artūrs un citi zināmie personāži, kurus izmanto visi, kam nav slinkums). Kad slavens "īpašums" kļūst pieejams visiem, jebkurš projekts, kuru vari iedomāties, kļūst par iespējamu. Pat šausmu filma!

Jā, lai cik neticami tas nešķistu, esam sagaidījuši pirmo oficiālo Vinnija Pūka šausmu filmu. Tiesa, neviens tam nebija gatavs, ka Vinnijs Pūks un Sivēns reiz varētu kļūt par slepkavām.

Bet, kopš pagājušajā gadā parādījās ziņas par filmas "Winnie the Pooh: Blood and Honey" drīzu iznākšanu, internets ir bijis gaidu pārpildīts, un ziņas par šo filmu ātri izplatījās tieši plīša lācīša paradoksālā rakstura un slepkavību dēļ.


Filmas reklāmas rullītī redzams, ka Pūks un Sivēns kļuvuši "mežonīgi" pēc tam, kad viņu mīļākais cilvēkbērns pirms vairākiem gadiem viņus pametis. Kad Kristofers Robins atgriežas kā pieaugušais, viņš atklāj, ka Pūks un Sivēns izauguši par milzu briesmoņiem. Un viņiem ir radusies kāre pēc slepkavības garšas. Piedzīvojumu un jautrības dienas ir beigušās.

Sākotnējā reakcija uz filmu "Blood and Honey" bija no entuziasma līdz šokam un sašutumam, un daudzi fani bija nobažījušies, redzot, ka bērnības mīļākais pasaku varonis ir pārvērties par kaut ko bezgala briesmīgu. Tomēr, kā jau visiem labi zināms, strīdi, ažiotāža, nesaprašana rada vislielāko filmas popularitāti. Proti, filmas bēdīgā slava ir vairojusi to cilvēku skaitu, kas vēlas redzēt šo kino darbu. Šī iemesla dēļ tā pašlaik ir otra visvairāk gaidītā 2023. gada filma pēc "IMDb" datiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!