Foto: Vida Press
Pirms Rokija loma padarīja Silvestru Stalloni bagātu un slavenu, viņam nācās pārdot savu mīļo suņuku Butkusu par 40 ASV dolāriem, lai varētu atļauties sevi pabarot. Tomēr pēc ikoniskās lomas viņš savu labāko draugu atpirka par 15 000 ASV dolāriem. Pēc tam viņš filmā iesaistīja Butkusu kā Rokija suni. Tiesa, Holivudā tā ir pierasta lieta, ka aktieri un režisori savos projektos iesaista savus bērnus. Tomēr daži no šiem bērniņiem patiesībā ir arī viņu mājdzīvnieki. Citkārt aktieri filmēšanas laukumā tik ļoti satuvinās ar savām dzīvnieku kinozvaigznēm, ka galu galā viņus adoptē. Šeit ir slavenības, kuras ekrānā strādāja kopā ar saviem mājdzīvniekiem, kas tādi jau pirms tam bija vai tikai filmēšanās laikā par tādiem kļuva.
  • Filmā "Blonde" Ana de Armas atveido Merilinu Monro, bet viņas suns Elviss atveido Merilinas suni Mafiju.
  • Filmā "Princese pret pašas gribu" Resno Luisu atveidoja četri dažādi kaķi, no kuriem viens piederēja Annai Hatavejai.
  • Filmā "Zvaigzne ir dzimusi" Bredlijs Kūpers atveido mūziķi Džeksonu Meinu. Tā kā viņš ir arī filmas režisors, viņš Džeksona suņa lomā iecēla savu labradūdelu Čārliju. Kuru, starp citu, arī filmā sauc par Čārliju. Kūpers pastāstīja "Entertainment Tonight": "Es nekad pat nedomāju par kādu citu suni, izņemot viņu. Tas ir pats labākais, ja izdodas uzņemt filmu, kurā ir arī tavs mīlulis."
  • Kriss Evanss satika savu suni Dodžeru dzīvnieku patversmē, kur viņš filmēja ainas filmai "Apdāvinātā". Daloties ar videoklipu par viņu pirmo tikšanās brīdi, Evanss rakstīja: "Todien man nebija nodoma izglābt kādu suni, bet tajā brīdī, kad es viņu ieraudzīju, es zināju, ka viņš nāks mājās ar mani."
  • Amanda Seifrīda "HBO" drāmas seriāla "Big Love" filmēšanas laikā iepazinās ar savu Austrālijas aitu suni Finnu. Tagad viņa jau laikus ir nodrošinājusi to, lai visos viņas filmu līgumos ir punkts, ka Finns var piedalīties filmēšanas procesā. Ja vien tas neprasa kādus neērtus apstākļus, piemēram, ilgu lidojumu.
  • Drāmas seriālā "Heartland" Ambera Māršala atveido rančo īpašnieci, bet viņas zirgs Talons atveido Montiju. Arī viņas suns Remi ir redzams seriālā, kā arī viņas kaķis Mouzers parādījās vienā no epizodēm, kurā viņas varone atved mājās kaķēnu.

  • Filmējot filmu "Pašnāvnieku vienība: Jauna misija" Panamā, Deivids Dastmalkjans adoptēja klaiņojošu kaķi, kurš "nemitīgi nāca uz filmēšanas laukumu, vēloties, lai viņu samīļo un paglauda". Viņš viņu nosauca par "Bubblegum" jeb Košļeni.


Viņš medijam "Vulture" sacīja: "Viņa bija ļoti izsalkusi. Un es iemīlējos, un tagad viņa ir mana. Nu, viņa nav mana, es esmu viņas. Un, kad mana mamma nomira, kaķenīte zināja, kad nākt, sēdēt man klēpī un murrāt, un viņa zināja arī to, kad mani vajag atstāt vienu."

  • Iveta Nikola Brauna, kas spēlē tanti Sāru filmā "Lady and the Tramp"(2019), no uzņemšanas laukuma adoptēja vienu no pamestajiem suņiem Hārliju.
  • Kad Rojs Rodžers ieguva savu pirmo galveno lomu 1938. gada filmā "Under the Western Stars", viņam bija vajadzīgs zirgs, tāpēc viņš izvēlējās Trigeru, kuram jau bija kino pieredze. Studija īrēja zirgu, līdz aktieris 1943. gadā to nopirka par 2500 ASV dolāriem. Trigers parādījās visās Rodžersa filmās. Pēc aktiera uzstājības zirgs pat ieguva visaugstāko novērtējumu.
  • Pēc "Rokija" filmēšanas Silvestrs Stallone paturēja sava varoņa bruņurupučus Kafu un Linku.
  • Un visbeidzot, kā jau teikts, pirms Rokija viņam nācās pārdot savu mīļo suņuku Butkusu par 40 ASV dolāriem, lai varētu atļauties sevi pabarot. Tomēr pēc savas ikoniskās lomas viņš labāko draugu atpirka par 15 000 ASV dolāru.


"Instagram" veltījumā Butkusam viņš rakstīja: "Jaunais īpašnieks zināja, ka esmu izmisumā, un iekasēja no manis 15 000 ASV dolārus.... Viņš bija katra santīma vērts!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!