Foto: AFP/Scanpix/LETA
Par godu Polam Radam, kurš tika atzīts par 2021. gada "People" seksīgāko vīrieti, mēs sniedzam jums aizraujošus faktus par aktieri. Iespējams, tie liks jums viņu iemīlēt vēl vairāk.

Polam Radam esot sabiedrības uzmanības centrā jau kopš jaunības, varētu domāt, ka zināt visu, kas ir jāzina par 52 gadus veco aktieri, taču ir daži fakti, kas nav tik plaši zināmi.

Pola Rada vecāki ir no Anglijas


Pols Rads dzimis 1969. gada 6. aprīlī Ņūdžersijā. Tomēr viņa māte un tēvs sākotnēji dzīvojuši Anglijā.

Rada tēvs Maikls strādāja par gidu un bija "Trans World Airlines" viceprezidents, vēsta "Irish Post". 2008. gadā tēvs nomira no vēža. Savukārt viņa māte Glorija bija pārdošanas menedžere kādā no televīzijām, pirms kļuva par viceprezidenti seriālam "Chat Series" .

Rezultātā Pols tika audzināts ēst britu tradicionālās vakariņas, un viņš vēl aizvien ir liels tējas cienītājs. "Tēja vienmēr ir bijusi liela manas dzīves sastāvdaļa," viņš teica "The Guardian" 2015. gadā. "Un es nerunāju par "Lipton" citronu tēju vai ledus tēju, vai kādu no šīm muļķībām. Tai ir jābūt karstai "PG Tips" tējai ar pienu. Uzaugot Amerikā, bija diezgan sarežģīti tādu baudīt."

Pols Rads uzauga, lasot komiksus... bet ne tos, ko varētu sagaidīt


Lai gan viņš tika pie "Skudrcilvēka" lomas "Marvel Cinematic Universe", patiesībā Rads nebija lasījis "Marvel" komiksus. Tā vietā bērnībā viņš lasīja "Archie Comics" un dažus britu komiskus, jo, kā jau minēts, viņa vecāki Maikls un Glorija abi bija no Anglijas.

Pols Rads pazina Džonu Hammu no koledžas laikiem


Vairāki no Pola draugiem ir zināmas slavenības, piemēram, "Mad Men" aktieri Džonu Hammu viņš pazina, pirms abi kļuva slaveni. Lai arī sākotnēji viņiem nemaz nebija tik ciešas attiecības, jo patiesībā Rads tikās ar kādu no Hamma bijušajām draudzenēm.

"Jau tad (kopš jaunības dienām) mēs ar Džonu viens otru pazinām, lai gan mums abiem patika viena un tā pati meitene, tāpēc es nebiju tik "traks" Džona dēļ," uzstāšanās "Late Night" laikā sacīja Rads. Par laimi vēlāk Losandželosā abi atkal satikās un kļuva par labiem draugiem.

Foto: Vida Press

Rads bija devītais labāk atalgotais aktieris gadā no 2018. līdz 2019. gadam


Aktieris bija "Forbes" vislabāk atalgoto aktieru sarakstā 2019. gadā pēc 41 miljona dolāru nopelnīšanas, taču aktieris nekad līdz galam nav bijis pārliecināts par sevi.

Pols Rads satika savu sievu viņa publicista kabinetā

Neilgi pēc filmēšanās filmā "Clueless" Rads pārcēlās uz Ņujorku. Kad viņš ieradās publicista birojā, viņš satika savu tagadējo sievu Džūliju Jēgeri, kura tolaik tur arī strādāja. Dažas dienas vēlāk viņš uzaicināja viņu uz pusdienām. 2003. gadā abi aprecējās, un viņiem ir divi kopīgi bērni Dārbija un Džeks.

Foto: Shutterstock

Polam Radam pieder saldumu veikals

Papildus tam, ka Rads ir viens no iecienītākajiem aktieriem, viņš ir arī uzņēmuma īpašnieks. Pēc tam, kad bija apmeklējis saldumu veikalu Ņujorkā ar nosaukumu "Samuel's Sweet Shop", Pols nolēma iegādāties šo veikalu pēc iepriekšējā īpašnieka nāves. Tomēr Rads nav vienīgais veikala īpašnieks. Veikals pieder arī "The Walking Dead" zvaigznei Džefrijam Dīnam Morganam, kā arī "One Tree Hill" zvaigznei Hilarijai Bērtonai un, protams, Rada sievai.

Pola Rada paraugs ir Pols Ņūmens

Intervijā ar "AARP" Rads nosauca Polu Ņūmenu par savu paraugu, piebilstot: "Es viņu mīlēju kā aktieri, un viņš bija arī foršākais vīrietis, kurš sniedzis cilvēkiem tik daudz laba. Viņš ir tāds cilvēks, kuram būtu jācenšas līdzināties!"

Pols Rads nav sociālajos medijos


"Man nav vajadzīgas lietas, kas novērstu mani no manas dzīves," viņš teica 2018. gadā. "Tā kā mana pasaule kļūst lielāka, es cenšos to padarīt mazāku... Es pat īsti nevēlos runāt ar cilvēkiem, kurus es pazīstu, nerunājot par cilvēkiem, kurus es nepazīstu."

Rakstā izmantota informācija no slavenību tabloīda "People".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!