Foto: Reuters//Scanpix/LETA
Daudzi ir pārliecināti, ka aktrise un dziedātāja Dženifera Lopesa varētu pretendēt uz galveno titulu kategorijā "labākā humora izjūta Holivudā". Taču viņai ir ne tikai laba humora izjūta, bet arī lieliska pieredze romantiskajā plānā. Savā jaunākajā filmā, kas no 11. februāra tiek atrādīta uz lielajiem ekrāniem, Dženiferas varone vaicā: "Kāpēc es vienmēr izvēlos nepareizos puišus?" Varam tikai minēt, vai stāsta beigas būs laimīgas, jo tā vismaz esam pieraduši vērot romantiskās komēdijās, kas neapšaubāmi ir Lopesas saistošākais žanrs. Šīs nedēļas topā – jaukas un sirsnīgas romantiskās komēdijas, kurās piedalījusies Dženifera Lopesa.

"Gigli" (2003)


Kad Gigli (Bens Afleks) saņem pavēli nolaupīt federālā prokurora jaunāko brāli, viņam viss noiet greizi. Arī viņa priekšnieks neuzticas vīrietim, jo uzskata, ka darbs netiks paveikts godam. Tādēļ viņš nolīgst Rikiju (Dženiferu Lopesu), lai viņa primāri uzņemtos atbildību un palīdzētu laupīšanā. Strādājot kopā, Gigli iemīlas nepieejamajā Rikijā, tādējādi apdraudot viņu misiju un pakļaujot viņus abus briesmām.

Kas gaidāms, kad gaidāms bērns (2012)


Filma "Kas gaidāms, kad gaidāms bērns" seko piecu pāru stāstiem par to, kā viņu dzīve mainās, kad viņi kļūst par vecākiem. Dženifera Lopesa šajā filmā atveido fotogrāfi Holliju, kam ir grūtības ieņemt bērniņu no sava vīra Aleksa. Tādēļ viņi adoptē mazuli no ārzemēm.

Šī filma veidota pēc 1984. gadā sarakstītas populāras grāmatas motīviem. Tajā savijas vairāki stāsti: TV sejai Džūlzai un deju šovu zvaigznei Evanam bērna piedzimšana kļūst par reālu izaicinājumu viņu karjerām; advokātei Vendijai, kas ir kā traka pēc bērniem, nākas izturēt ne visai tīkamu hormonālo vētru. Tikmēr Rouzijas un Marko vienas nakts sakars liks viņiem atbildēt uz jautājumu par to, ko iesākt, ja pirmais bērns piesakās pirms pirmā randiņa.

Filmā ir lielisks aktieru ansamblis: galvenajās sieviešu lomās – Kamerona Diasa, Dženifera Lopesa, Elizabete Benksa, Bruklina Dekere un Anna Kendrika, bet viņu vīriešus tēlo Deniss Kveids, Kriss Roks, Metjū Morisons un citi.

"Rezerves plāns" (2010)


Gaidījusi un gaidījusi, kad beidzot satiks kādu, ar ko nodibināt ģimeni, Lopesas varone Zoja pārņem grožus savās rokās un dodas uz spermas banku. Tajā pašā dienā, kad viņa veic šo procedūru, Zoja iepazīstas ar Senu. Lūk, tuvojoties filmas beigām, abiem mīlniekiem jāizlemj, vai viņi paliks kopā, jo Zoja gatavojas dzemdēt... dvīņus!

Lopesas aktiermeistarība izpelnījās balvu "Teen Choice Awards" kategorijā "Labākā romantiskās komēdijas aktrise". "Rezerves plāns" ir neparasta romantiska komēdija, kuras sižeta galvenā daļa ir bērnu radīšana. Šis ir stāsts par to, ka mazuļi ir viena no pēdējām lietām, par ko cilvēki iedomājas, domājot par jaunu mīlasstāstu.

"Vīramāte vellamāte" (2005)

Kad Šarlote saderinās ar doktoru Kevinu, viņu gaida lieli pārsteigumi, piemēram, tas, ka Kevina mamma Viola uzskata viņu par savu jauno sāncensi. Attiecībās rodas jauni sarežģījumi, kad Viola iestājas starp Šarloti un Kevinu. Šķiet, topošā vīramāte liek lietā visus iespējamos līdzekļus, lai piespiestu dēlu atcelt kāzas.

Šī ir tā filma, pie kuras skatītāji atkal un atkal atgriežas. Ieteicams noskatīties ikvienam pārim, lai atgādinātu to, cik ļoti jums ir paveicies, ka jūsu dzīvē ir mīlestība, kuru kāds nemēģina traucēt vai pat sabojāt.

"Istabene lielpilsētā" (2002)

Klasisks Pelnrušķītes stāsts. Lopesa atveido istabeni vārdā Marisa, kura strādā greznā Manhetenas viesnīcā. Reiz, uzkopjot aristokrātes Kerolainas apartamentus, viņa padodas kārdinājumam pielaikot dažus viņas tērpus. Tajā mirklī durvīs parādās turīgais Kristofers Māršals, kurš padomā, ka Marisa ir viesnīcas kliente. Marisa cenšas izspēlēt šo viltību, jo sajūt dzirksti ar ietekmīgās politiskās ģimenes atvasi.

"Kāzu rīkotāja" (2001)

Filma ar iemīļoto Metjū Makkonahiju galvenajā lomā. Šis ir stāsts par titulētu kāzu plānotāju Mēriju, kuru gandrīz no letālas avārijas izglābj izskatīgais Stīvs. Abi pavada vakaru kopā, un tieši tad, kad Mērijai šķiet, ka viņa atkal sāk ticēt mīlestībai, viņa aptver, ka Stīvs ir līgavainis, kura kāzas viņa plāno. Šī romantiskā komēdija ir pilna ar līkločiem, jo Stīvs un Mērija cīnās ar savām jūtām viens pret otru, zinot, ka Stīvs ir saderinājies ar citu sievieti.

"Precamies"

Savukārt, ja visas uzskaitītās filmas jau redzētas, iespējams, vēlies romantiku baudīt kinoteātrī. No 11. februāra uz lielajiem ekrāniem nonākusi Dženiferas jaunākā romantiskā komēdija "Precamies".

Savā jaunākajā kino lomā Dženifera Lopesa apprecas, tomēr ne ar vīrieti, kuru viņa bija gaidījusi... Ko tu teiktu, ja no miljoniem skatītāju pasaules superzvaigzne izvēlētos tieši tevi, lai kļūtu par tavu sievu? Tā arī mēdz gadīties! Kad Lopesas atveidotā superzvaigzne koncertā starp skatītājiem ierauga matemātikas skolotāju Čārliju (Ouens Vilsons), kurš tur plakātu ar uzrakstu "Marry Me!", Katalina pieņem Čārlija nedomāto bildinājumu un aicina viņu uz skatuves, sakot "Jā!". Piekritīsiet, ka šis šķiet ideāls romantiskā mīlas stāsta sākums?!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!