Foto: Vida Press

"Netflix" pievienotā vērtība ir tāda, ka filmu un seriālu radītājiem tiek sniegta iespēja īstenot aizrautīgus projektus, ko vairums citu studiju/ straumēšanas platformu neakceptētu. Tas dažreiz var būt gan labi, gan arī slikti, tomēr vairums uzskata, ka šis ir viens no labākajiem laikiem. Lai nu kā, persona, kas visnesenāk ieguvusi jaunu "Netflix" projektu, ir Kid Cudi, kurš režisēs un arī atveidos galveno lomu topošajā filmā "Teddy", ziņo "Deadline".

Mūziķis un aktieris šos jaunumus atklāja "Twitter" ierakstā, atklājot arī to, ka viņš pie šī projekta strādā jau kopš 2013. gada.

"Es vienmēr gribēju uzrakstīt pats savu filmu, tāpēc es teicu – pie velna visu! un sāku to darīt," viņš rakstīja. "Ceļš ir bijis garš, no televīzijas pārraides filma kļuvusi par kino filmu. Tāpēc man tas nozīmē tik daudz, ka nākamgad beidzot varēšu to parādīt ekrānā. Es nevaru sagaidīt, kad mēs visi satiksim Tediju, viņa draugus, ģimeni un mazliet pastaigāsimies pa viņa pasauli."

Viņš paskaidroja, ka deviņu gadu laikā projekts no filmas pārtapa televīzijas seriālā, līdz tas atkal atgriezās pie filmas koncepta.

Viņš turpināja izskaidrot filmas stāstu, ķircinādamies, ka, ja viņš varētu to rezumēt vienā teikumā: "Tas ir tā, it kā es paņēmu dziesmu "Pursuit of Happiness" [viņa 2009. gada skaņdarbs] un uzrakstītu par to filmu. Es tai pievienoju daudz no savām personīgajām cīņām un pārdzīvojumiem, tāpēc šī filma man ir ļoti tuva."

Viņš piebilda: "Zinu, ka dziļi sirdī šī filma palīdzēs cilvēkiem tādā pašā veidā kā mana mūzika. Es turpinu savu misiju. Tagad šī ir komēdija, bet tas nebūtu es, ja es tur neiebirdinātu kripatiņu patiesības. Tas ir traki, tas ir jautri, tas ir skumji, tā ir dzīve."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!