Foto: Ekrānuzņēmums no "Instagram"

Aizvien straujāk tuvojas gada maģiskākie svētki, un tas nozīmē, ka klāt īstais laiks, lai skatītos iecienītākās Ziemassvētku filmas. Protams, pateicoties "Netflix" plašajam piedāvājumam, ideālās Ziemassvētku filmas atrašana, ko noskatīties, rokā turot karstvīna glāzi, var šķist biedējošs uzdevums. Ir Ziemassvētku klasikas, bet ir arī ir tik daudz lielisku Ziemassvētku oriģinālfilmu. Lai palīdzētu sašaurināt izvēli, esam izveidojuši sarakstu ar pēc mūsu domām labākajām Ziemassvētku filmām, kas tiek straumētas vietnē "Netflix", un sadalītas pēc konkrētiem žanriem.

Labākā Ziemassvētku romantiskā filma: "The Holiday"

Filma ar Kameronu Diazu un Keitu Vinsletu galvenajās lomās stāsta par divām sievietēm, kuras cieš no sirds sāpēm un kuras nolemj apmainīties ar mājām dažādās pilsētās (tieši uz Ziemassvētku brīvdienām). Tur viņas abas satiek vietējos vīriešus un iemīlas.

Labākā Ziemassvētku komēdija: "Just Friends"

Tikai dažas aktieru zvaigznes apvieno romantiku un komēdiju gluži kā Raiens Reinoldss. Aktieris filmā atveido Krisu Brendermu, mūzikas producentu, kuram ir viss viņš ir bagāts un izskatīgs. Taču skolas gados viņš nebūt tāds nebija! Ziemassvētku laikā apstākļi viņu atgriež dzimtajā pilsētā, kur liktenis viņu atkal saved kopā ar sapņu meiteni, kura reiz bija viņa skolas laika simpātija un vienlaikus arī viņa labākā draudzene.

Labākā Ziemassvētku romantiskā komēdija: "Love Hard"

"Netflix" oriģinālfilma liek skatītājiem sekot kādai jaunai žurnālistei (Nina Dobreva), kura ceļo pa visu valsti, lai pavadītu brīvdienas kopā ar puisi, ar kuru viņa "satikās" tiešsaistē (Džimijs O. Yang). Tomēr, kad viņa nonāk tur un satiek viņu, viņa atklāj, ka viņš nav tas, par kuru uzdevās...

Labākā Ziemassvētku ģimenes filma: "Angela's Christmas"

Filma, kas balstīta uz Pulicera prēmijas laureāta autora Frenka Makkorta stāstu bērniem, ir ideāli piemērota, lai skatītos to kopā ar visu ģimeni. Filmas darbība norisinās 1910. gados Īrijā, un tas ir smieklīgs, sirdi sildošs un aizkustinošs stāsts par ģimenes spēku un bērna nevainīgo vēlmi nodrošināt, lai Ziemassvētku laikā visi būtu drošībā, silti un mīlēti. Tiklīdz būsi noskatījies pirmo filmu, vari atskaņot arī turpinājumu "Angela's Christmas Wish".

Labākā Ziemassvētku filma, kas sniedz romantiskas emocijas: "The Holiday Calendar"


"Netflix" romantiskā filma ar aktrisi Ketu Grēmu ("The Vampire Diaries") galvenajā lomā stāsta par jaunu sievieti, kura saņem maģisku Adventes kalendāru, kas pēc sevis atstās dzirksteļojošas un siltas sajūtas. Vai šis maģiskais kalendārs liks viņai iemīlēties šajā svētku sezonā?

Labākā Ziemassvētku multfilma: "Klaus"


Tas ir stāsts par rotaļlietu ražotāju, kurš izveido draudzību ar jaunu pasta darbinieku. Burvīgā Ziemassvētku filma tika nominēta Amerikas Kinoakadēmijas balvai kā labākā animācijas filma.

Labākā karaliskā Ziemassvētku filma: "A Christmas Prince"


Ja meklējat kādu pasaku Ziemassvētku filmu, meklējiet šo franšīzi, kas ir ļoti karaliska. Proti, kādai jaunajai, iedvesmojošai žurnālistei, Ziemassvētki pienāk agrāk, kad viņa tiek nosūtīta uz ārzemēm, lai iegūtu informāciju par princi, kurš ir gatavs kļūt par karali. Viņa izliekas par pasniedzēju, līdz tiek iepīta karaliskās intrigās un atrod mīlestību. Bet vai viņa varēs turpināt dzīvot melos?

Labākā maģiskā Ziemassvētku filma: "The Knight Before Christmas"

Piekritīsiet, ka Vanesa Hadžensa patiešām ir "Netflix" Ziemassvētku filmu karaliene? Šajā filmā viņa iemīlas izskatīgā bruņiniekā, kurš maģiski pārceļas uz mūsdienām.

Labākā filma par Ziemassvētku vecīti: "The Christmas Chronicles"


Stāsts par māsu un brāli – Keitu un Tediju Pīrsiem, kam ir plāns Ziemassvētku vakarā nofilmēt Ziemassvētku vecīti. Ideja pārvēršas negaidītā ceļojumā, par kuru vairums bērnu varētu vien tikai sapņot.

Labākā Ziemassvētku filma, ko skatīties visu cauru gadu: "Holidate"


Šajā komēdijā divi svešinieki nolemj kļūt par randiņa partneriem dažādās brīvdienās. Ņemot vērā, ka filmas darbība notiek gada garumā, tā ir ideāla Ziemassvētku filma, ko skatīties visu gadu.

Apkopojumā izmantota informācija no portāla "People".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!