Foto: Vida Press

Tu noteikti zini šos ikoniskos "Aqua" dziesmu tekstus – "I'm a Barbie girl, in a Barbie world, life in plastic, it's fantastic!" Lūk, Margota Robija un Raiens Goslings iemieso šo garu. Abas zvaigznes pašlaik aktīvi strādā pie gaidāmās filmas tapšanas, un mēs varam ieskatīties viņu ikonisko varoņu spilgtajos tēlos. Modes ziņā tas ir pilnīgs astoņdesmito gadu sapnis.

Līdz šim filmas "Barbie" izplatītājs "Warner Bros." bija izlaidis divus reklāmas fotoattēlus no gaidāmās filmas — vienu ar Margotu Robiju, kura ir galvenās lomas atveidotāja, bet otru ar Raienu Goslingu kā Kenu ar "presīti". Jā, visas Raiena fanes par to bija stāvā sajūsmā! Tas sniedza arī Goslinga skeptiķiem zināmu apstiprinājumu, ka 41 gadu vecais aktieris ir ideāli piemērots attēlot vienu no popkultūras ikoniskākajiem tēliem. No ārvalstu žurnālistiem ir izskanējis viedoklis, ka filma, domājams, risināsies multiversā un tajā būs vairākas Bārbijas un Keni.

Lūk, jaunās fotogrāfijas. Ģērbušies pieskaņotās neona skrituļslidās ar saskaņotiem elkoņu un ceļgalu sargiem, Bārbijas un Kena duets slidoja pa Venēcijas pludmali. Viņu apģērbi, protams, bija saskaņoti (Bārbija un Kens vienmēr saskaņojas).

Filmas komplekti ir "Oskara" balvas ieguvušās kostīmu mākslinieces Žaklīnas Duranas vīzija, apstiprināja "Variety". Garderobes speciāliste ir ieguvusi divas Amerikas Kinoakadēmijas balvas, kā arī sadarbojusies ar filmas Bārbijas režisori Grētu Gervigu pie filmas "Little Women".


Kā redzams, Goslinga Kens demonstrēja savas īpaši iedegušās rokas vestē bez piedurknēm. Šorti ir tieši tādā pašā rakstā kā veste. Savukārt blondā zvaigzne – Bārbija – apģērbam pievienoja neona vēdera somiņu, kas bija astoņdesmito gadu izcilākais aksesuārs.

Pāra slidošanas tērpi patiesībā tika veidoti ļoti līdzīgi īstajai 1994. gada "Bārbijas" filmai "Hot Skatin’ Barbie". Līdzīgs kombinezona raksts un arī tolaik tika izmantotas košas krāsas.

Bārbijas debija paredzēta 2023. gada 21. jūlijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!