Foto: AP/Scanpix/ LETA
Bieži vien labierīcību apmeklējums var būt pilnībā nepiemērots! Lūk, aktrisei Renē Zelvēgerei, aktierim Maiklam Kītonam, dziedātājam Harijam Stailam un citām zvaigznēm bija jāsteidzas atpakaļ uz skatuves pēc tualetes apmeklējuma – mirklī, kad viņi tika izsaukti saņemt balvas.

Maikls Kītons – 2022. gada "SAG" balvas pasniegšanas ceremonijā


Kad aktrise Salma Hajeka paziņoja, ka Kītons ir ieguvis "SAG" balvu par izcilo vīrieša aktiera sniegumu miniseriālā vai televīzijas filmā, aktieris nedaudz kavējas, lai saņemtu kāroto balvu.

"Un balva dodas pie Maikla Kītona," Salma sacīja, bažīgi lūkojoties apkārt, meklējot zvaigzni, kamēr pūlis turpināja gavilēt un aplaudēt. "Vai tu mani izjoko? Man ir lampu drudzis," aktrise jautri turpināja, piebilstot: "Nāc, Maikl! Nāc, Maikl!"

Beidzot Kītons steidzās uz skatuvi, lai saņemtu balvu. "Liels paldies," viņš iesāka savu pieņemšanas runu un piebilda: "Piedodiet! Ātrais skrējiens uz vīriešu istabu. Tā, starp citu, bija pārpildīta."

Renē Zelvēgere – 200. gada "Zelta globusu" balvas ceremonijā


Aktieris Hjū Grants turpināja un turpināja aicināt uz skatuves Renē pēc viņas labākās aktrises balvas kinofilmā – mūziklā vai komēdijā. Lūk, uzvarēja filma "Nurse Betty".

"Vai viņa ir zem galda?" viņš jautāja publikai. "Renē ir piedzērusies, dāmas un kungi. Kur viņa ir? Kas noticis? Viņa pazuda? Viņa ir tualetē... Labi. Ko mēs darām? Nu... Renē vietā es pieņemšu šo balvu.."

Tajā brīdī Zelvēgere skrēja uz skatuvi un apskāva Grantu, pirms uzstājās ar apsveikuma runu. Viņa pateicās Holivudas ārzemju preses asociācijai par "mirkli, kuru es nekad neaizmirsīšu — mirkli, kas man gandrīz nebija!"

Kristīne Lahti – 1998. gada "Zelta globusu" balvas ceremonijā

Lahti saņēma balvu par labāko aktrises sniegumu televīzijas seriālā — drāmā "Chicago Hope", taču tajā mirklī viņa bija labierīcībās. Lai aizpildītu laiku, Robins Viljamss uz brīdi uzlēca uz skatuves, lai izklaidētu skatītājus, un visa šī situācija iegāja popkultūras vēsturē.

Kad Lahti beidzot uzkāpa uz skatuves, viņa noslaucīja rokas dvielī, pirms teica: "Es biju tualetē, mamm!" Gandrīz 20 gadus vēlāk "Zelta globusu" 75. gadadienas īpašajā pasākumā aktrise paskaidroja, ka tā bija vienīgā lieta, ko viņa varēja izdomāt.

"Tā bija pirmā lieta, kas man ienāca prātā, ka mana mamma varētu jautāt: "Ko, pie velna, tu darīji tualetē? Vai tu nevārēji aiziet ātrāk?"" viņa pajokoja, piebilstot: "Visi jutās tik apmulsuši par mani."

Harijs Stails – 2014. gada "BRIT" balvu ceremonijā


Stails negrasījās pamest grupu, viņš vienkārši bija tualetē, kad "BRIT" konkursā "One Direction" tika aicināti saņemt balvu.

"Vai kāds ir redzējis čirkaino?" grupas biedrs Liams pajokoja, paķerot mikrofonu. "Es nezinu, kur tu esi, Harij!"

Drīz vien Stails uzkāpa uz skatuves, atvainodamies savai grupai un faniem. "Tualetes ir ļoti tālu!" viņš teica.

Doja Cat – 2022. gada "Grammy" balvas ceremonijā

"Nekad savā mūžā nebiju tik ātri čurājusi," dziedātāja jokoja, aizelsusies uzkāpjot uz skatuves pēc uzvaras par labāko popmūzikas duetu/grupas sniegumu dziesmai "Kiss Me More". Pēc tam, kad viņa atguva elpu, viņa kļuva emocionāla, sakot: "Sasodīts... tas ir liels notikums!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!