Foto: Vida Press

2022. gada jūlijā "Netflix" paziņoja par jaunu asa sižeta komēdiju "Me Time", kas pirmizrādi piedzīvos 2022. gada 26. augustā. Galvenajā lomā – aktieris un komiķis Kevins Hārts, kas iejūtas tēta Sonija lomā, kurš ir mājās sēdētājs un pirmo reizi vairāku gadu laikā atrod laiku tikai sev, kamēr viņa sieva un bērni ir devušies pavasara brīvdienās. Viņš nolemj pieņemt sava bijušā labākā drauga Haka (Vālbergs) uzaicinājumu nedēļas nogalē nosvinēt dzimšanas dienu, kas izrādās mežonīgs un nedaudz bīstams, arī reizē smags piedzīvojums. Mežonīgā nedēļas nogale apgriezīs Sonija dzīvi kājām gaisā.

Skatītājiem varētu nākties gaidīt kādu brīdi, lai varētu straumēt filmu, taču tas nozīmē, ka ir pietiekami daudz laika, lai straumētu smieklīgākās komēdijas ar Hārtu. Līdz šim aktieris ir bijis piesaistīts 98 projektiem. Starp šīm filmām un seriāliem ir dažas komēdijas vai asa sižeta komēdijas, kuras ir vērts noskatīties vēlreiz.

"Izbrauciens"/ "Ride Along"

Džeimss Peitons (Ice Cube) bija policists, kurš dienējot ir redzējis gandrīz visus noziegumus, sākot ar narkotikām un beidzot ar uzpirktajiem policistiem. Savukārt Bens (Hārts) bija vidusskolas apsargs, kura ikdienas dzīve bija saistīta ar skolas kautiņu izjaukšanu. Bens satikās ar Džeimsa māsu un plānoja viņu precēt, taču vispirms viņam bija jāsaņem Džeimsa svētība.

Filma "Ride Along" risinās ap Džeimsa un Bena attiecībām, kopā ar dažiem sprādzieniem un automašīnu vajāšanām. Džeimss nicināja Benu un uzskatīja viņu par "nūģi". Tā iemesla dēļ – Džeimss noslēdza vienošanos ar Benu, ka vienīgais veids, kā viņš varētu saņemt svētību, bija, ja Bens pievienotos viņam braucienā ar automašīnu, lai parādītu, ko nozīmē policijas darbinieka darbs.

"Kā izdzīvot aiz restēm"/"Get Hard"

Krāpšanā pieķertajam miljonāram Džeimsam Kingam (Vils Ferels) tiek dotas 30 dienas laika savest kārtībā darījumus pirms došanās cietumā. Izmisušais hedžfondu menedžeris lūdz savam paziņam afroamerikānim Darnelam Lūisam (Hārts) palīdzēt viņam sagatavoties dzīvei aiz restēm. Pretēji Džeimsa pieņēmumiem, Darnels ir strādīgs uzņēmējs, kurš nekad nav bijis cietumā. Kamēr Darnels palīdz Džeimsam sagatavoties dzīvei nebrīvē, abi vīri atklāj, cik aplamu aizspriedumu varā bijuši par daudzām lietām, tostarp viens par otru.

"Kā tikt pie vedēja?"/"The Wedding Ringer"

Parasti kāzu plānošana ir saspringta. Papildus rūpēm par pasākuma norises vietu, ēdienu, viesiem, kleitu un uzvalkiem, ir arī spiediens, izvēlēties īstos cilvēkus – vedēju amatam.

Lūk, Dags Harriss (Džošs Gads) ir pievilcīgs, bet ļoti nekomunikabls jauns cilvēks, pēc divām nedēļām gatavojas precēt savu sapņu meiteni (Keilija Kuoko-Svītinga). Bet tāda nelaime – Dagam nav vedēja, un nav zināms, kur to meklēt, jo tuvu draugu viņam nemaz nav! Pēc kāzu plānotāja padoma – Dags dodas satikt kādu Džimiju (Kevins Hārts). Džimijs ir tas cilvēks, kurš piedāvā vedēja pakalpojumus tādiem puišiem kā Dags. Viņš uzņemas kļūt par vedēju Daga kāzās, bet, lai viss izskatītos pa īstam, Džimijam nāksies notēlot Daga labāko draugu...

Kāzu vedējs varētu būt viena no neaizmirstamajām Hārta komēdijas lomām, jo ​​viņš attēlo pārliecinātu varoni, kurš nevairās no izaicinājumiem.

"Pusotrs spiegs"/"Central Intelligence"

Aptuveni 20 gadi ir pagājuši kopš pēdējās reizes, kad Kelvins (Hārts) un Bobs (Dveins Džonsons) redzēja viens otru. Pēdējo reizi, kad viņi viens otru satika, Kelvins bija populārākais bērns vidusskolā, bet Bobs bija skolas "resnais nūģis".

Lūk, Kelvins apstiprina bijušā skolasbiedra Boba uzaicinājumu draudzēties "Facebook". Un kurš gan varēja nojaust, ka Bobs, kurš skolas laikā bija visu izsmiekla objekts, nu ir kļuvis par CIP aģentu, un viņam vajadzīgs palīgs globāla mēroga sazvērestības atklāšanā?

Šī filma pierāda, ka no "sēdēšanas" sociālajos tīklos līdz pasaules glābšanai dažkārt pietiek tikai ar vienu klikšķi.

"Džumandži: Laipni lūgti džungļos"/"Jumanji: Welcome to the Jungle"


Filma "Džumandži: Laipni lūgti džungļos" ir klasiskās 1995. gada filmas turpinājums. Četri ļoti dažādi pusaudži, kuri sodīti ar pēcstundām, skolas pagrabā atrod videospēli, kuru viņi nolemj uzspēlēt. Izrādās, ka spēlei ir pārdabisks spēks. Rezultātā viņi attopas džungļos un saprot, ka kļuvuši par spēles avatariem. Lai uzvarētu, Džumandži ar spēlēšanu nepietiek, viņiem nāksies izdzīvot. Bet, lai atgrieztos realitātē viņiem, jādodas pretī baisākajam piedzīvojumam viņu dzīvēs.

Ar Holivudas spožākajām zvaigznēm – Dveinu Džonsonu, Kevinu Hārtu un Džeku Bleku, spilgtā 1995. gada filma Džumandži piedzīvo ļoti veiksmīgu atdzimšanu. Ir mainījies tikai spēles formāts, noteikumi neimainās – lai pamestu Džumandži ir jāuzvar!

"Džumandži: Nākamais līmenis"/"Jumanji: The Next Level"


Filmas darbība norisinās trīs gadus pēc iepriekšējās daļas, kur tā pati pusaudžu grupa kopā ar senu draugu un vēl divām personām, tiek ieslodzīti "Džumandži" spēlē.

Tātad, lai izglābtu draugu, pārējiem jāatgriežas spēlē. Tomēr izrādās, ka spēles noteikumi ir mainījušies un nu tajā viss ir citādi. Lai izdzīvotu, draugiem jādodas ceļojumā pa visnoslēpumainākajām un neizpētītākajām pasaules vietām — no sausiem tuksneša plašumiem līdz sniegotām kalnu virsotnēm.

"Cilvēks no Toronto"/"The Man from Toronto"


Tai vajadzēja būt tikai nedēļas nogales atpūtai, lai romantiskā gaisotnē nosvinētu Lorijas dzimšanas dienu. Tedijs (Hārts) plānoja ideālu nakti ar svecēm, ēdienu un jauku naktsmītni, kas izīrēta "Airbnb". Viņa rezervētā mājiņa bija tā pati, kurā apmetās slepkavu komanda.

"Cilvēks no Toronto" bija nežēlīgs, un viņš dažādos veidos spīdzināja savus upurus, līdz tie viņam nepaziņoja viņam nepieciešamo informāciju. Tomēr neviens īsti nezināja, kā viņš izskatās. Tātad, kad slepkavas redz Tediju ierodamies "Airbnb" naktsmītnē, viņi pieņem, ka viņš ir "Cilvēks no Toronto". Problēma bija tāda, ka Tedijs nekad dzīvē nevienam nebija iesitis (un labprātāk neiesaistījās šāda veida vardarbībā). "Cilvēks no Toronto" ir pieejams "Netflix".
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!