Foto: Publicitātes foto
Tiem kam rūp sava produkta vai pakalpojuma mērķauditorija! Ceturtdien, 22. jūlijā, no plkst. 11.00 līdz 12.00 aicinājām piedalīties tiešsaistes pasākumā "Klients ‒ saprasts, atrasts, notverts, noturēts!" portāla DELFI un "Facebook" tiešraižu platformās.

Šī gada 5. augustā Rīgā, Kalnciema kvartālā, notiks ikgadējais mārketinga un komunikācijas festivāls Marketing Shake 2021. Festivāls tiek rīkots arī klātientiešsaistē, izmantojot digitālās platformas.

Tiks skarts plašs aktuālāko tēmu loks. Vai jaunie krīzes laika ieradumi kļūs par ikdienu? Kā veidot saikni starp zīmolu un cilvēkiem? Kur ir personisko zīmolu spēks? Kā no datiem un novērojumiem nokļūt līdz radošām idejām un trāpīgai komunikācijai? Kādas ir jaunākās tendences digitālo mediju jomā?

Kamēr gaidām satikšanos "Marketing Shake" festivālā, aicinām uzzināt ekspertu un profesionāļu padomus piedaloties bezmaksas tiešsaistes pasākumā 22. jūlijā.

Ar pieredzi un zināšanām dalīsies:

- Edgars Untāls, sertificēts biznesa un NLP treneris

"Tu nevari nerunāt!"

Tev ir jārunā. Nav citu variantu. Ja esi uzņēmējs, tev ir jāstāsta pasaulei par savām vērtībām, par savu produktu vai pakalpojumu. Par pozitīvām pārmaiņām. Par to, cik daudz mīlestības ir tavā darbā. Par to, kā tu lieliskā veidā vari mainīt apkārtējo cilvēku dzīves. Tu nevari atļauties nerunāt! Tagad tādi laiki.

- Evita Dadzīte, A/S "Aldaris" mārketinga vadītāja

"Vai mērķis attaisno auditoriju? "

Kas bija pirmais ‒ mērķis vai auditorija? Vai mana auditorija esmu arī es pats? Vai protam atpazīt savu zīmolu mērķauditoriju un to sasniegt? Šie ir jautājumi, kurus savas mārketinga pieredzes laikā esmu uzdevusi sev un kolēģiem, un meklējusi atbildes. Padalīšos ar tām, kas izturējušas laika testu un šķiet ilgtspējīgas un gana universālas.

Dalība pasākumā ikvienam bez maksas, bet reģistrējoties tiešsaistes pasākumam, iespēja laimēt vērtīgu balvu no "Vichy"!

Reģistrēšanās šeit: https://forms.gle/fYJmh4kqh277omb19

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!