Foto: Publicitātes foto
Izaugsme ir viens no biznesa dzīves cikliem, tomēr nereti praksē uzņēmumiem rodas grūtības sasniegt iecerēto mērķi, jo pietrūkst zināšanas par biznesa procesiem, aktualitātēm vai arī profesionāls skats no malas. Tāpat arī pasaulē nemitīgi notiek ekonomiskas, sociālas, tehnoloģiskas un citas pārmaiņas, ko jāprot gudri izmantot savā labā. 2022. gada pavasarī SEB banka jau septīto reizi īstenos Izaugsmes programmu maziem un vidējiem uzņēmumiem, lai palīdzētu tiem sasniegt jaunus biznesa mērķus.

Diskusijā runāsim par izaugsmes domāšanu un tās nozīmi uzņēmuma panākumu sasniegšanā, kā arī pastāstīsim par Izaugsmes programmas norisi un praktisko ieguvumu biznesam.

Šo programmu SEB banka īsteno sadarbībā ar inovāciju vadības uzņēmumu Helve. Tā līdzdibinātāja un vadošā partnere Līva Pērkone uzsver: "Ambiciozu uzņēmumu vadītājiem vienmēr ir būtiski turpināt attīstīt savas zināšanas, jo mainās gan tirgus, gan patērētāju paradumi. Izaugsmes programmas pamatā ir teorijas līdzsvarošana ar praktisku piemēru izpēti, gūstot iespēju apgūt labāko pieredzi no jaunuzņēmumiem un citiem izciliem nozares ekspertiem.

Diskusijas dalībnieki:

  • Irēna Vercmane, Izaugsmes programmas vadītāja, SEB Latvija
  • Līva Pērkone, inovāciju vadības uzņēmuma "Helve" līdzdibinātaja
  • Viesturs Sosārs, Izaugsmes programmas galvenais mentors
  • Diskusijas īpašais viesis: uzņēmuma "Altas IT" mārketinga vadītāja Krista Ramane, kura dalīsies ar savu pieredzi un ieguvumiem no dalības Izaugsmes programmā. Uzņēmuma "Altas IT" pamatdarbība ir drošības sistēmu distribūcija profesionāļiem, taču Izaugsmes programmā uzņēmums piedalījās ar pašu izstrādātu virtuālās medmāsas risinājumu veselības aprūpes nozarei.

Pievienojieties diskusijas tiešraidei 15. februārī pulksten 10.00 un uzdodiet savus jautājumus diskusijas dalībniekiem.

Vairāk par Izaugsmes programmu un pieteikšanos jaunajā apmācību kursā lasiet programmas mājaslapā: www.seb.lv/izaugsmes-programma

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!