Foto: Publicitātes attēls

Festivālā "Laivā" varēja baudīt grupu "Tautumeitas" un "Dagamba" kā arī modernās kokles virtuozes Laimas Jansones uzstāšanos dzīvajā izpildījumā Juglas ezerā, Latvijas Etnogrāfiskā brīvdabas muzeja krastā.

Festivāls “Laivā” ir kā tilts starp tradicionālajām, klasiskajām vērtībām un mūsdienu pasauli, tieši tāpat kā crossover jeb starpžanrs mūzikā. Mūzika bez robežām, ezera plašums, senču tradīcijas un mūsdienīgs šovs – “Laivā” bija iespēja aizbēgt no ikdienas rutīnas, veldzējoties dabas skaistumā.

Portāls "Delfi" festivālu translēja tiešraidē no notikuma vietas. Festivāla programmā bija Laima Jansone, "Tautumeitas", un kulminācijā "Dagamba".

Kā portālam "Delfi" teic laivās pabijušie apmeklētāji, skaņa bijusi ideāla viscaur ezeram. Tāpat arī patīkamie laikapstākļi nodrošinājuši vienkārši lielisku sestdienas vakaru.

"Paldies Pūcem, kolosāls pasākums," saka Juris, kurš kopā ar draudzeni atradās laivā, "biju sajūsmināts un aizkustināts. Varbūt "Mazais Princis" šķita šovakar lieks, taču pasākums noorganizēts izcili," teic "Delfi" uzrunātais apmeklētājs.

Vēl kāds laivotājs vārdā Kārlis atzīmē brīnišķīgo laikapstākļu nozīmi šajā vakarā: "Ja festivālā lītu lietus, puse baudas būtu nost. Ideāli ietrāpīts sestdienas vakars uz ezera," analizē apmeklētājs.



Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!