Foto: Publiciātes foto
Skaties lielāko uzņēmējdarbības konferencei Latvijā #UzdrīkstiesUzvarēt tiešraidē! Konferencē ar iedvesmojošiem pieredzes stāstiem par drosmi un izdošanos biznesā un profesionālajā darbībā dalīsies spilgtākie Latvijas uzņēmēji un mākslinieki. Konference notiks 16. novembrī starptautiskajā izstāžu centrā "Ķīpsala", pulcējot 6000 drosmīgākos un uzņēmīgākos jauniešus no visas Latvijas.

Šī gada uzņēmējdarbības konferencē #UzdrīkstiesUzvarēt runāsim par panākumiem biznesā un iespējām metaversā. Metaverss ir fiziskās, virtuālās un papildinātās realitātes sajaukums. Jauna paralēla kibertelpa, kurā satiekas digitālā un reālā pasaule. Metaversa vienīgās robežas ir mūsu iztēle un spēja īstenot iecerēto. Kas sācies kā izklaide, ātri vien kļūst par jaunu biznesa iespēju, tiem, kas gatavi spert soli nezināmajā un atklāt jaunās realitātes sniegtās iespējas.

Pasākumā skolēni dzirdēs iedvesmas stāstus no:

  • pasaulslavenā Latvijas ielu mākslinieka un NFT izstāžu telpas izveidotāja Kiwie,
  • mobilo spēļu izstrādātājiem "Beetroot Lab", kas sadarbojas ar slaveno īru cīkstoni Konoru Makgregoru,
  • jau divu ziemas Olimpisko spēļu sniega trašu būvētājiem "We Build Parks", elektroauto "Tesla" koplietošanas servisa izveidotājiem Latvijā "OX Drive",
  • Latvijas lielākās bankas "Swedbank Latvia",
  • 2021. gada Latvijas labākā skolēnu mācību uzņēmuma "Three Cube",
  • Latvijas pirmā vienradža "Printful" stāstu,
  • stāsts par Latvijā radītu skaņas digitālās kalibrēšanas tehnoloģiju, ko izmanto un iesaka 50 ar "Grammy" balvu apbalvoti skaņu inženieri – "Sonarworks",
  • "JA Latvia" Līderu programmas absolventēm un citiem

Programmu bagātinās spilgti šovi ar Latvijas un ārvalstu mākslinieku uzstāšanos kā, piemēram, Chris Cross (Christopher Woschitz) no Austrijas, Pasaules skatuves mākslas čempions, "Amber Strings", Stīgu instrumentu ansamblis, uzvarētāji pasaules talantu olimpiādē, u.c.

Konferenci rīko Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra un "Junior Achievement Latvia" LIAA projekta "Inovāciju motivācijas programma" ietvaros, ko līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds un Eiropas Savienība. Pasākumu atbalsta "Swedbank" un "Unicef".

Pasākuma informatīvie atbalstītāji: "Diena", "DienasBizness", "Inbox.lv", "Delfi" un "Labs of Latvia".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!