Foto: DELFI

Tuvojoties tradicionāli krāšņajam festivālam "Staro Rīga", uzziņu dienests 1188 ir izveidojis pasākuma objektu karti, kurā tiek apkopota informācija par festivāla notikumiem – gaismas objektiem, radošām darbnīcām un citām aktivitātēm Rīgas centrā un tā apkaimē.

"Staro Rīga" festivāla ietvaros Rīgas iedzīvotājiem un viesiem tiks piedāvāta plaša pasākuma programma. Jau šobrīd kartē ir ietverta informācija par vairāk kā 70 notikumu vietām un dažādām aktivitātēm lieliem un maziem festivāla apmeklētājiem. Karte atrodas gan www.staroriga.lv, gan www.1188.lv.

Visiem tiem, kas izmanto planšetdatorus, viedtālruņus un citas mobilās iekārtas, uzziņu dienests 1188 ir izstrādājis festivāla "Staro Rīga" kartes mobilo versiju - http://m.1188.lv/staro, kurā var redzēt visus sev tuvākos objektus, bildes, attālumu līdz tiem un to atrašanās vietu uz kartes, kā arī atrast sev tuvāko Lattelecom wi-fi punktu.

Gaismas festivāla laikā no 14. līdz 18. novembrim, Esplanādē, un laikā no 15. līdz 18.novembrim Rātslaukumā un Brīvības laukumā pie Laimas pulksteņa, darbosies uzziņu dienesta 1188 informatīvās teltis, kur visiem festivāla apmeklētājiem būs iespēja iepazīties ar festivāla programmu un pasākumu karti, kā arī noskaidrot interesējošos jautājumus par gaismas festivāla norisi.

Jau ziņots, ka gaismas festivāls "Staro Rīga" šogad norisināsies no 15. līdz 18. novembrim, piedāvājot 80 objektus gan Rīgas centrā, gan citur pilsētā. Šogad festivāla apmeklētāji nebūs tikai vērotāji, bet arī gaismas spēļu dalībnieki, jo festivāla laikā ikviens kļūs par Gaismas meklētāju. Festivāla organizators ir Eiropas kultūras galvaspilsētas gada rīkotājs – nodibinājums "Rīga 2014", un festivāls ar īpaši krāšņu programmu iekļauts 2014. gada programmā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!