Mūsdienu kultūras foruma "Baltā nakts" laika, 8. septembrī Kalnciema kvartālā notiks muzikāli izklaidējošs vakars 18.gadsimta noskaņās ar Latvijas Nacionālās operas izrādi izbraukumā "Seviļas bārddzinis", portālu "Delfi" informē oragnziatori.

Šī būs pirmā reize, kad "Baltās nakts" aktivitātēs piedalās Latvijas Nacionālā opera. Kā preses konfernecē 30. augustā uzsvera "Baltās nakts" programmas veidotāji - biedrība "I Did It", šis ir pasakums par piemērots tiem, kuri ar laikmetīgo mākslu vēl ir tikai iepazīstas.

"Daudz farsa un pārspīlētības reizē ar daili un melno humoru," sola Kalnciema kvartāla saimnieki.

Pasākums būs multimediju priekšnesums plašai publikai. Sākot ar operdziedātāju uzstāšanos uz brīvdabas skatuves, operas izrādes "Seviļas bārddzinis" video ieraksta demonstrēšanu, aizraujošām lekcijām un līdz šim neredzētiem materiāliem, līdz iespējai piedalīties sirreālā mielastā un saņemt "Viltus ievainojumu salona" pakalpojumus. Izbaudīt notis, parūkas, pūderi, tenorus un vakariņas.

Pasakumā piedalīsies solisti: Jānis Apeinis, Evija Martinsone, Krišjānis Norvelis, Viesturs Jansons; lektori: Mikus Čeže, Edgars Raginskis, kā arī LNO iestudējuma "Seviļas bārddzinis" režisors Aiks Karpetjans

Maltīti gatavo iecienītais un inovatīvais gastronomijas uzņēmums "EcoCatering".

Pasākums Kalnciema ielā norisināsies no plkst.19:00

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!