Foto: Publicitātes foto

Mūsdienu kultūras forums "Baltā nakts 2012", kas Rīgā norisināsies 8.septembrī, noslēgsies ar vēl nebijušu pasākumu - "Baltajām brokastīm" Esplanādē, kur ikkatrs varēs ieturēt pavisam īstas brokastis un atskatīties uz nakts laikā piedzīvoto, portālu "Delfi" informē kultūras foruma rīkotāji.

"Baltās brokastis" Radoši informatīvajā telpā "Esplanāde 2014" sāksies pulksten 4 no rīta un ilgs divas stundas līdz pulksten 6.

Izdrukā ‘Baltās nakts’ karti!

Pasākuma gaitā par simbolisku samaksu, kas nepārsniegs viena lata robežas, varēs ieturēt brokastis, video ekrānos tiks demonstrēti vakara un nakts gaitā tapušie fotoattēli no "Baltās nakts" pasākumiem, bet par muzikālo noformējumu rūpēsies dīdžejs Toms Grēviņš.

Iecerēts, ka "Baltās broskatis" būs vieta, kur tikties ne vien "Baltās nakts" dalībniekiem, bet arī visiem interesentiem, lai kopā apspriestu aizvadītās nakts notikumus.

Jau vēstīts, ka Mūsdienu kultūras forumā "Baltā nakts", kas šogad norisināsies 8. septembrī, Rīgas centrā un apkaimēs notiks vairāk nekā 60 projekti, kas pārstāv dažādas mūsdienu mākslas jomas – notiks koncerti, dzejas lasījumi, teātra un dejas performances, kino seansi, būs apskatāmas instalācijas, sagaidāmi arī daudzi starpnozaru projekti un pasākumi gados jaunākajiem "Baltās nakts" apmeklētājiem.

Plašāku informāciju par "Balto nakti" iespējams gūt interneta lapā www.baltanakts.lv, kā arī informācijas centrā pie Laimas pulksteņa, kas darbosies no 8.septembra pulksten 14 līdz 9.septembra pulksten 4.

Savukārt "Rīgas satiksme" pasažieru ērtībām "Baltās nakts" pasākumu laikā naktī no sestdienas, 8.septembra uz svētdienu, 9.septembri laika posmā līdz pulksten 4 organizēs papildus reisus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!