Foto: Publicitātes foto

"Baltās nakts" ietvaros Viesturdārzā, "I-dejas mājā" no pulksten 19 līdz pulksten 22.30 notiks deju degustācija un radošo darbnīcu baudīšana.

Kā portālu "Delfi" informē pasākuma rīkotāji, parku apdzīvos vairāk kā 20 radošās darbnīcas un "I-dejas" deju klases dzīvās mūzikas pavadībā - modernā un laikmetīgā deja, jazz deja, stepa deja, kontaktimprovizācija, kā arī vides deja (site specific), capoeira, sarīkojumu dejas, Baroka laika skatuves dejas, West Coast Swing, salsa, Argentīnas tango, klasiskā indiešu deja, hula hoop dance, popping, improvizācijas teātris, Samba de roda [samba dži hoda], kā arī mierpilnākas aktivitātes - Empower Women Yoga, bodyART, Loesje plakātu radīšanas darbnīca un kopīga Mandalas radīšana no dabas materiāliem.

Izdrukā ‘Baltās nakts’ karti!

Lietus laikā plānots ar Viesturdārza programmu aizņemt dejas un personības kultūras centra 'I-dejas māja" telpas Rūpniecības ielā 32b, kas atrodas tieši pretim Viesturdārzam.

No pulksten 22.30 līdz 23 "I-dejas mājas" deju pasniedzēji un viņu studenti dodas dejiskā pārgājienā no Viesturdārza uz Bastejkalnu, pa ceļam, ielu krustojumos un iepretim Kongresu namam sniedzot arī deju priekšnesumus.

Savukārt no pulksten 23 līdz pulksten vieniem naktī Bastejkalnā notiks deju soļu mācīšanās un patstāvīga dejošana brīvā gaisā un atmosfērā, kā arī pasniedzēju dejas paraugdemonstrējumi dzīvās mūzikas pavadībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!