Foto: DELFI Aculiecinieks

Šī gada gaismas festivāla "Staro Rīga" ietvaros viens no populārākajiem objektiem bija "Iluminātu taka" un viens no tās posmiem - "Vivere est Militare" (dzīvot, nozīmē cīnīties), kur notika izšķirošā cīņa starp tumsu un gaismu.

Festivāla noslēguma dienā 18. novembrī ar vērienīgu audiovizuālu gaismu šovu uz Latvijas Republikas Nacionālo bruņoto spēku Jūras spēku kuģiem apmeklētāji klātienē varēja vērot Latvijā vēl nebijušu šovu ar 3D elementiem, atbrīvot Rīgu no pirātiem, izstaigāt visus kuģus, iepazīt 3D pasauli un "Parus Studio" sagatavotos 3D pārsteigumus – Jūras spēku S3D foto albumu. Pie kuģa notika seno kauju paraugdemonstrējumui. Pasākuma noslēgumā uz kuģa "Virsaitis" komandklāja tika paziņots "Iluminātu takas" uzvarētājs un balvu ieguvēji, kurus sumināja ar signālraķetēm un lielgabalu zalvēm, kā arī tika paziņotas rīdzinieku svarīgākās TOP 5 vērtības.

Objektu "Iluminātu taka" realizēja "Parus studio".

Atgādinām, ka portālā "Delfi" līdz 22. novembrim, plkst.23:59 turpinās publikas balsojums par skaistāko šī gada "Staro Rīga" objektu. Vairāk par balsojumu šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!