Foto: DELFI

Gaismas festivāla "Staro Rīga" norises laikā no 15. - 18. novembrim Centrāltirgū uz Prāgas ielas starp Gaļas un Piena paviljonu darbosies izgaismots "Dārzeņu karuselis" bērniem. Īpaši gaismas festivāla norisei sagatavotais klasiskais franču karuselis bez maksas būs pieejams gan maziem, gan lieliem rīdziniekiem un pilsētas viesiem ik vakaru no pulksten 18 līdz pulksten 23, portālu "Delfi" informē "Rīgas Centrāltirgus" pārstāvji.

"Dārzeņu karuselis" ir veltījums veselīgam dzīvesveidam, pievēršot rīdzinieku un pilsētas viesu uzmanību Centrāltirgū iegādājamiem produktiem un tirgotāju plašajam sortimentam.

Karuseļa mākslinieks Ivars Mailītis iecerējis ar Dārzeņu karuseli iepriecināt bērnus, parādot, ka dārzeņi, saknes, augļi un ogas var radīt patiesu prieku. Kā norāda mākslinieks: "Izklaides, karuseļi un spēles arī senāk ir bijusi tirgus neatņemama sastāvdaļa. Gaismas festivāla "Staro Rīga" laikā vēlamies kaut uz dažām dienām atjaunot šo tradīciju".

"Dārzeņu karuseļa" atklāšana notiks 15. novembrī notiks pulksten 18. Karuselis darbosies līdz valsts svētku dienai – 18.novembrim.

Centrāltirgus pārstāvji tāpat informē, ka ir pabeigts Centrāltirgus ārējā apgaismojuma rekonstrukcijas projekts un atklātās teritorijas darbalaiks ir pagarināts līdz pulksten 21, sniedzot iespēju "Dārzeņu karuseļa" apmeklētājiem iepazīties un novērtēt šo gaismas objektu un iepirkties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!