Foto: Publicitātes foto

Gaismas festivāla "Staro Rīga" pirmajā dienā, 15. novembrī aizvadīta pirmā Pilsētas vingrotavas diena objektā "Vingrotava". Jau pēc atklāšanas objekts izraisījis lielu "Staro Rīga" apmeklētāju interesi.

"Staro Rīga" interaktīvā karte.

Objektā vakara gaitā aplūkojama gaismaa, mūzika un dzīvā performance divu stāvu augstumā. Stabu ielā 1a pulcēja vairāki simti cilvēku un arī piektdien, 16. novembrī, tāpat kā citas festivāla dienas, plkst. 19.00 gaidām profesionālu vingrotāju šovs.

Pilsētas vingrotava iestājas pret pasivitāti dzīvojot pilsētā, aicina vingrot un rūpēties par savu fizisko veselību.

Uz vietas iespējams izmēģināt piecus dažādus vingrošanas stieņus, uzklausīt profesionālu vingrotāju padomus un būt pašam par daļu no notikuma.

Atgādinām, ka portālā "Delfi" līdz 22. novembrim visiem "Staro Rīga" apmeklētājiem iespējams piedalīties balsojumā par skaistāko šī gada festiv;ala objektu. Turklāt vienam no balsotājiem tiks balva – viedtālrunis Nokia Lumia 800. Vairāk par balsojumu šeit.

Jau ziņots, ka gaismas festivāls "Staro Rīga" šogad norisinās no 15. līdz 18. novembrim, piedāvājot 80 objektus gan Rīgas centrā, gan citur pilsētā. Šogad festivāla apmeklētāji nebūs tikai vērotāji, bet arī gaismas spēļu dalībnieki, jo festivāla laikā ikviens kļūs par Gaismas meklētāju. Festivāla organizators ir Eiropas kultūras galvaspilsētas gada rīkotājs – nodibinājums "Rīga 2014", un festivāls ar īpaši krāšņu programmu iekļauts 2014. gada programmā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!