Foto: DELFI
1188 sms balsojumā Festivāla apmeklētāji par tīkamāko atzinuši "Iluminātu takas" interaktīvo objektu – "Pasaules vērtību okeāns", kur uz Mencendorfa nama fasādes tika projicēta lielformāta KINEKT video instalācija,  portālu "Delfi" informē festivāla rīkotāji.

Sms balsojums norisinājās no 15. novembra plkst. 18:00 līz 18. novembra plkst. 23:00. Objekta veidotāji ir "Parus Studio" un "Vizuālās Kultūras klubs". 

Balsojuma otrajā vietā ierindojas "Lattelecom. Tilts kas savieno", topu turpina "Ārpuszemes civilizācijas", "Start Treks", "Sveiciens saulei", "Dzīles", "Rasa: Daba ienāk pilsētā", "Samsung Smart Sessions", "Gondola", kā arī iedzīvotāju līdzdalības akcija "Pagarinātā diena".

 Savukārt balsojums internetā portālā "Delfi" turpināsies līdz 22. novembrim. Starp visiem balsotājiem, kas nobalsos portālā "Delfi", tiks izlozēts viens "Nokia" mobilais viedtālrunis "Lumia 800".

Festivāla organizators ir Eiropas kultūras galvaspilsētas gada rīkotājs - nodibinājums "Rīga 2014", un festivāls ar īpaši krāšņu programmu iekļauts 2014. gada programmā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!