No pirmdienas, 13. februāra, mākslas galerijas Cherado Art Empire Izstāžu zālē Vecrīgā, Mārstaļu ielā 16 (ieeja no Peitavas ielas), skatāma mākslinieces Irinas Pomjanskajas darbu izstāde "No Forte līdz Piano", portālu "Delfi" informēja izstāžu zāles pārstāvji. Izstādes atklāšana 14. februārī 17:00. Mākslinieces darbi ir skatāmi arī internetā.

„Kādām glezniecība saistās ar emocijām, kādam tā ir tradīciju turpināšana vai arī jaunu tradīciju veidošana. Māksliniekam izstāde ir iespēja ieraudzīt savus darbus jaunā pasaulē, uzaicināt draugus un parādīt jaunākos darbus. Katrā telpā darbi parādās citā gaismā un dod iespēju uz mākslas darbiem skatīties intīmi un uzlūkot to nianses. Šajā izstādē vēlos apvienot senus un pavisam jaunus darbus zem devīzes „No Forte līdz Piano””, par savu izstādi stāsta māksliniece Irina Pomjanskaja.

Izstādi ir īpaša ar to, ka māksliniece savus darbus savieno ar objektiem (Sergeja Marinaki darbi), izceļot mākslas darbu objektīvo raksturu un ļaujot instalāciju sajūtām pārvērsties realitātē.

Izstādē kopā ir skatāmi 24 mākslas darbi, kuros autors attēlojis cilvēku un lietu sajūtas.

Mākslinieces darbi, Cherado Art Empire Izstāžu zālē, būs skatāmi no 13. līdz 17. februārim. Savukārt no 20. līdz 24. februārim būs skatāma Art group \"Priekš Trijiem\" (Zarovny Vadim, Slaviks Jurijs, Terentjevs Sergejs) piedāvātā fotoizstāde \"Priekš trijiem\".

Cherado Art Empire ir lielākā Latvijas mākslas galerija internetā, kas šobrīd, saviem klientiem piedāvā vairāk par 4,900 mākslas darbiem no 270 Latvijas māksliniekiem. Galerijas izstāžu zālē Vecrīgā, Mārstaļu ielā 16 (ieeja no Peitavas ielas) katru nedēļu bez maksas tiek rīkotas dažādu mākslinieku personālizstādes. Izstāžu kalendārs ir aplūkojams mājas lapā www.cherado.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!