Dailes teātra viena no iemīļotākajām izrādēm "Šveiks" jaunajā gadā pie skatītājiem nāks jaunās skaņās un ar jauniem galvenā varoņa piedzīvojumiem, jo 8.janvārī notiks "Šveika jauno dēku" pirmizrāde.
Režisors Kārlis Auškāps sadarbībā ar Dž.Dž.Džilindžeru izmantos Jaroslava Hašeka grāmatas materiālu, kurš netika iekļauts pirmajā izrādē. Tādēļ jaunā izrāde ir kā pirmās izrādes turpinājums, kas vēsta par jautrā kareivja jaunajām dēkām.

Iepriekšējā izrādē skatītājus priecēja mūzikas grupas "Prāta vētra" atraktivitāte, taču šoreiz nolemts, ka mūziku izpildīs grupa "Labvēlīgais Tips".

Grupas solists Fredis (Andris Freidenfelds) ne tikai dziedās, bet arī iejutīsies veselās astoņās lomās. Fredis būšot gan ebrejs, kapelmeistars, enģelis, gan arī žandarms un adjutants.

Izrādē galveno lomu spēlēs iepriekšējais Šveiks - Artūrs Skrastiņš, kā arī tajā piedalīsies pārējie aktieri no iepriekšējās izrādes. Tomēr lomās iejutīsies arī jauni tēli, kurus atveidos Pēteris Liepiņš, Gunārs Placēns, Artis Robežnieks un pat žurnālists Kārlis Streips.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!