Foto: Luīze Nežberte. 2016. gada labākais jaunais fotogrāfs
Rīgas fotomēneša laikā, 9. maijā, plkst. 18.00 koprades telpā "The Mill" tiks noskaidrots labākais Latvijas jaunais fotogrāfs, kas saņems FK balvu. Portāls "Delfi" piedāvā lasītājiem izvēlēties savu simpātiju, kas saņems īpašu pārsteiguma balvu. FK balvu organizē FK sadarbībā ar "Sony".

Aplūko visus balvas pretendentu darbus!

Balsojums norisināsies no 25. aprīļa līdz 8. maija plkst. 23.59. Vienā reizē iespējams nobalsot par vienu no balvas pretendentiem, atkārtots balsojums iespējams pēc 24 stundām. Portāls "Delfi" patur tiesības pārbaudīt un dzēst negodīgi veiktos balsojumus.

Publisko prezentāciju laikā katrs finālists dosies auditorijas priekšā, īsumā iepazīstinās ar saviem darbiem, to ideju un kontekstu, kamēr fonā tiks projicētas autora fotogrāfijas. Prezentāciju komentēs žūrijas locekļi, jautājumus varēs uzdot arī skatītāji. Finālistus vērtēs starptautiska žūrija – žurnāla "Bird in Flight" fotoredakore Olga Osipova no Krievijas, žurnāla "The Calvert Journal" redaktore un žurnāliste Liza Premjaka no Anglijas, žurnāla FK galvenais redaktors un festivāla "Rīgas fotomēnesis 2017" vadītājs Arnis Balčus.

Festivāls Rīgas fotomēnesis 2017 notiks no 8. līdz 31. maijam, piedāvājot skatītājiem izstādes un lekcijas, mākslinieku prezentācijas, filmu seansus, kā arī citus notikumus ar vienojošo tēmu "Fakti un precizējumi". Festivāla programma atrodama Rīgas fotomēneša mājaslapā.

FK Balvas pretendentu darbi

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!