Par šā gada skaistāko precēto sievieti piektdienas vakarā Latvijas Nacionālajā operā kronēja 44 gadus jauno rīdzinieci Gundegu Juraševsku.
"Vice Misis" titulu ieguva ventspilniece Anita Birzgale, bet otrās "Vice Misis" - rīdziniece Dace Dēnova. Par "Misis Foto" kronēja rīdzinieci Ilzi Ermiču.

Par skatītāju simpātiju atzina jelgavnieci Ivetu Glāzīti, par "Misis Šarms" - rīdzinieci Ingūnu Ieviņu, par "Misis Grāciju" - rīdzinieci Agnesi Bičevsku.

"Misis Latvija" 21 gadu dejojusi valsts deju ansamblī "Daile". Tagad viņa strādā "Adell Saatchi & Saatchi". Juraševka precējusies jau 20 gadu un laulībā aug divi dēli - 15 un 19 gadus veci. Viņas dzīvesbiedrs ir Rīgas domes kultūras pārvaldes priekšnieks. Vaļasprieki - teātris, balets un literatūra.

Finālā piedalījās 14 sievietes, kuras gala pasākumā piedalījās septiņos izgājienos - prezentēja tērpu kolekcijas, atbildēja uz jautājumiem un iepazīstināja ar savu ģimeni.

Tērpu kolekciju speciāli šim pasākumam izveidojis tērpu mākslinieks Roberts Krauze. Tāpat varēja aplūkot arī Sintijas Šustiņas un dažādu firmu tērpu kolekcijas.

Konkursantes pretendēja uz septiņiem tituliem, bet galvenā titula ieguvēja "Misis Latvija '99" nākamgad piedalīsies daudzos labdarības pasākumos, apmeklējot bērnunamus un veco ļaužu pansionātus, BNS sacīja konkursa režisors Juris Purmalis.

Pasākumu vadīja aktieris Mārtiņš Vilsons.

BNS jau ziņoja, ka uz konkursu bija pieteikušās aptuveni 100 sievietes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!