Jāņa Rozes apgādā” iznākusi ievērojamās kulināres Antoņinas Masiļūnes “Lielā pavārgrāmata”. Tajā publicētas 777 receptes no kulināres bagātā pūra, neliels ieskatu latviešu pavārmākslas vēsturē un galda kultūras noteikumos, derīgi ieteikumi galda klāšanā, arī krāšņas ilustrācijas, kas tā vien kārdina tvert lielo karoti vai stāties pie plīts.

Līdz 28. novembrim visās “
Jāņa Rozes grāmatnīcās
” katru “Lielās pavārgrāmatas” pircēju gaida dāvaniņa no garšvielu ražotājiem “Santa Maria”. Tikšanās ar autori 26. novembrī plkst. 15:00 “Jāņa Rozes grāmatnīcā” Kr. Barona ielā 5.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!