Foto: Viktorija Paegle
Ceturtdien, 25. jūnijā plkst. 21.00, internetā tiešraidē notiks diskusija "Sekss, nāve un fotogrāfija", kurā piedalīsies FK gada izdevumā "Latvijas fotogrāfija 2020" iekļauto darbu autori – Vika Eksta, Ivars Grāvlejs, Elīna Semane, Pēteris Vīksna, Viktorija Paegle un Arnis Balčus. Pats izdevums iznāks 1. jūlijā, portālu "Delfi" informēja "Rīfas fotomēneša" direktors Arnis Balčus.

Sešu fotogrāfi un mākslinieki, kuru darbi neatstāj skatītāju vienaldzīgu, pēc-Jāņu dienā centīsies pievērsties tēmām, kas ne tikai caurvij viņu darbus, bet arī nodarbina plašākas sabiedrības prātus šajā emocionāli pretrunīgajā laikmetā.

Pasākumam ceturtdien varēs sekot līdzi Zoom, kur būs iespēja arī uzdot jautājumus šeit, tiešraide tiks nodrošināta arī žurnāla FK un "Rīgas fotomēneša" "Facebook" lapās.

Visi autori ir iesaistīti šī gada festivālā "Rīgas fotomēnesis", kas vēl turpinās līdz 1. jūlijam. Festivāla "Rīgas fotomēnesis 2020" centrā šogad ir fotogrāfijas un mākslas vizualitāte, kā arī mākslinieka emocionālā pasaule. Festivāla programmu raksturo tādi atslēgas vārdi, kā sapņi, izmisums, iekāre, nāve un dīkstāve. Mājas lapā dikstave.lv var iepazīties gan ar gaidāmajiem festivāla notikumiem, gan jau notikušo pasākumu video dokumentācijām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!