Apgāds "Valters un Rapa" laidis klajā bērnu lūgšanu krājumu "Maza sirds lūgšana"
Kā raksta grāmatas izdevēji: "Šī grāmata ir ne tikai bērniem un jauniešiem domāta – tā ir viņu pašu radīta un tās pamatā ir uzticēšanās un patiesuma ideja – bērns runā ar Dievu – tādu, kā viņš to redz un saprot, sakot vārdus, kas viņam svarīgi."

Grāmatā iekļautās lūgšanas – klusākās vēlmes un cerības – papildina bērnu zīmējumi – viņu patiesais un tīrais skatījums uz pasauli, kurā mēs dzīvojam. Šie bērnu darbi ir arī savdabīga Dieva atziņas un ticības atklāsme, kas palīdzēs radīt un nostiprināt to kluso un savā neaizsargātībā tik spēcinošo ticību brīnumam Ziemassvētkos.

"Ak, Eņģeli, Tu dzīvo starp zvaigznēm un sauli. Atnāc pie manis ciemos. Es gribētu Tevi satikt un aprunāties. Atlido uz mūsu grupiņu bērnudārzā "Zīļuks"".
Kristiāns, 6 gadi

"Paldies par to, ka mans tētis ir tāds malacītis! Viņš prot uztaisīt dārzam lielus vārtus un strādāt bankā. Paldies, Dievs, arī par mammu un opi Juri!"
Maija, 8 gadi

"Mīļais eņģelīt, es vēlētos, lai pasaule kļūtu labāka, gaišāka, jautrāka un lai man mājās būtu daudz daudz mājdzīvnieku. Mīļais eņģelīt, nebēdājies, man iet labi."
Madara, 10 gadi

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!