Foto: LETA

Kā ik gadu, arī šovasar, izdevniecība "Neputns" rīkos noliktavas tīrīšanu - pagalma svētkus. Šogad svētki notiks 23. augustā, Tērbatas ielas 49/51 pagalmā un arī tiešsaistē www.neputns.lv.

Svētku sajūtu Tērbatas ielas pagalmā bagātinās arī Luīzes Pastores jaunās grāmatas "Raiņa ielas cirks" atvēršanas pasākums, informē izdevēji. Atvēršanas svētki 23. augustā sāksies pulksten 16.

Jaunā Luīzes Pastores grāmata "Raiņa ielas cirks" ir stāsts par saprašanos vienas ielas garumā. Jūle un Margrieta dzīvo katra savā ielas galā, bet viņu ikdienas notikumos cieši iesaistīti teju visi garās Raiņa ielas iemītnieki. Raiņa ielā prot draudzēties, garlaikoties, mācās atvadīties un sērot, un vissvarīgākais – te zina, kā visiem kopā radīt svētkus.

Grāmatas autore pasākumā būs parūpējusies par uzdevumiem un atrakcijām bērniem. Pagalmā kā vienmēr būs iespēja satikt teju visu "Neputna" redakciju, kā arī jaunās grāmatas radošo komandu – pašu Luīzi Pastori, ilustratori Ievu Jurjāni un dizaineru Alekseju Muraško.

"Neputna" galerijā no 17. augusta būs apskatāma Ievas Jurjānes "Raiņa ielas cirkam" tapušo ilustrāciju izstāde.

"Neputna" pagalma svētki notiks 23. augustā no pulksten 11 līdz 18 (mājaslapā atlaides būs spēkā visu diennakti).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!