Foto: Publicitātes foto
Pirmssvētku laikā iznācis žurnāla prozas speciālizlaidums, kurā apkopoti jaunākie latviešu rakstnieku stāsti un kaimiņzemju autoru Jāna Unduska un Olli Jalonena romānu fragmenti.

Latviešu autoru rotu pārstāv gan lasītāju vidū pazīstami vārdi kā Inga Ābele, Nora Ikstena, Gundega Repše, Jānis Joņevs, Inga Žolude Andris Akmentiņš, Agnese un Madara Rutkēvičas, gan pēdējā laikā sevi spilgti pieteikušie prozaiķi - Daina Tabūna, Laura Brokāne, Jānis Timošenko un Zanda Tereško.

Visi stāsti ir īpaši rakstīti šim speciālizlaidumam, dažus no tiem interesenti varēja iepazīt arī festivāla Prozas lasījumi ietvaros, kas norisinājās no 2. līdz 7. decembrim.

Žurnālu papildina arī pielikums - prozas burtnīca, kurā lasītāji var iepazīties ar astoņu šā gada Literārās akadēmijas jauno prozaiķu sasniegumiem. Pielikumu veidojusi rakstniece Inga Žolude.
Žurnāla vāku veidojusi Zane Ernštreite.

Pateicoties Valsts Kultūrkapitāla fonda un Rīgas Domes atbalstam, šogad papildus žurnāla Latvju Teksti sešiem numuriem iznāk arī divi speciālizlaidumi, veltīti Dzejas dienām un Prozas lasījumiem.

Žurnālu var iegādāties lielākajās grāmatnīcās un preses kioskos, veikalā-kafejnīcā Upe Vaļņu ielā 26, galerijā Istaba K.Barona ielā 31a, kā arī abonēt Latvijas pastā, abonēšanas centrā Diena un Latvijas Literatūras centra mājas lapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!