Foto: Publicitātes foto

Komponists, dziedātājs un dzejnieks Lauris Valters izdevis savu trešo dzejoļu krājumu "Sirds Silta Sajūta".

Jaunās vēlējuma dzejoļu grāmatas prezentācija notika sirsnīgā atmosfērā 15. septembrī Ikšķiles Brīvajā skolā Laura Valtera draugu un radu klātbūtnē.

Autors par jauno dzejas krājumu stāsta, ka pirms aptuveni pusotra gada viņu uzrunājusi kāda sieviete un teikusi: "Klau, Lauri, Tev pirmajos divos krājumos ir tādi dzejoļi, kurus var kādam novēlēt svētkos, bet varbūt vari radīt krājumu, kurā būtu vairāk šādu dzejas rindu."

"Tas man lika aizdomāties, un, jā, tas notika - sāka ieplūst vārdi, domu graudi, kurus no sirds var kādam novēlēt svētkos: dzimšanas un vārda dienās, kāzu dienā, bērniņa piedzimšanas mirklī, izlaidumā, vēl dažādos svētkos un arī vienkārši jaukā, skaistā dienā, lai iedrošinātu, uzmundrinātu. Jā, novēlēt kādam tuvam, mīļam cilvēkam un arī pats sev," saka Valters.

"Vēlos pateikt sirsnīgu paldies māksliniecei Annai Podniecei par skaistajām, īpašajām ilustrācijām un arī kompānijai "Antalis" par mūsu draudzību jau manā trešajā dzejoļu krājumā," saka autors.

Grāmatas varēs iegādāties "Latvijas pērles" veikalos dažādās Latvijas pilsētās, Brocēnu Bodnīcā, kā arī autora pasākumos vai sazinoties personīgi. 2019. gada rudenī tika izdots pirmais dzejas krājums "Visumā Veidoti Vārdi", savukārt 2020. gada rudenī "Garam Gara Gaita".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!