Foto: Publicitātes attēli
15. augustā apgāds "Kontinents" klajā laidīs romānu "Da Vinči kods" un "Zudušais simbols" autora Dena Brauna jaunāko romānu "Inferno", portālu "Delfi" informēja apgāda "Kontinents" pārstāve Ieva Drozdova.

Dena Brauna jaunais trilleris "Inferno" aizved lasītāju pa Florences, Venēcijas un Stambulas krāšņajām kultūrvēstures takām, liekot aizturētu elpu sekot līdzi jau pazīstamo varoņu gaitām.

Slavenā simbologa Roberta Lengdona meklējumi šoreiz notiek vairākās dimensijās. Pirms profesors Lengdons ķeras pie uzdevuma, viņam ir jāatceras – kas īsti noticis pēdējās diennakts laikā. Baisāko jebkad saņemto vēstījumu pasaulei ir atstājis kāds neprātīgas idejas vadīts zinātnieks, Dantes cienītājs un "Dievišķās komēdijas" lielākais fans.

Kā profesors no Amerikas nokļuvis Itālijā? Kas tas par priekšmetu, paslēpts aiz viņa drēbju oderes? Ievainots, tomēr glābts, atmodies kādā Florences slimnīcā, Roberts Lengdons tiek pakļauts jauniem pārbaudījumiem. Šķietami bezgalīgo skrējienu steidzina bruņota vienība bez atpazīšanas zīmēm...

Spraiga un neparedzama, romāna "Inferno" darbība ievelk lasītāju Dantes Aligjēri slavenajos elles lokos un mokošās pārdomās par savu atbildību reāli iespējamas un biedējošas katastrofas priekšvakarā.

Dens Brauns sev raksturīgā manierē rotaļājas ar lasītāja bailēm. Psiholoģiski niansētas un loģiski pamatotas tēzes un antitēzes gluži kā spēļu kārtis veikla darboņa rokās zib acupriekšā, pagalam apmulsinot lasītāju. Kādu šo zemi atstāsim mūsu bērnu bērniem? Kurš ir atbildīgs par Zemes nākotni?

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!