Portāls "Delfi" sadarbībā ar grāmatu mākslas konkursa "Zelta ābele 2009" organizatoriem aicina piedalīties publikas balsojumā, nosakot to grāmatu, kura balvu pasniegšanas ceremonijā saņems lasītāju simpātiju balvu.

Kā ziņots, šogad konkurss notiek jau 17. reizi un tajā savu dalību ar 2009. gadā iznākušajām grāmatām un kalendāriem pieteikuši 23 izdevēji ar 58 izdevumiem. Žūrija balvai šogad nominējusi 38 izdevumus.

Balsojums portālā "Delfi" norisinās līdz 12.aprīlim 12:00. No vienas IP adreses diennaktī drīkst balsot tikai vienu reizi par vienu no pretendentiem. Portāls "Delfi" patur tiesības pēc balsošanas slēgšanas pārbaudīt rezultātus un dzēst negodīgi veiktos balsojumus.

Lasītāji par savu skaistāko grāmatu balsot varēs arī nominēto grāmatu izstādēs grāmatu namā "Valters un Rapa" un Rīgas Centrālajā bibliotēkā.

"Zelta ābele 2009" izstādes Latvijas bibliotēkās, kultūras iestādēs un grāmatu veikalos: no 25. līdz 28.februārim Latvijas Grāmatu izstādes ietvaros izstāžu zālē Ķīpsalā, no 31.marta līdz 29.aprīlim Latvijas Nacionālās bibliotēkas Elizabetes ielas skatlogs, no 22.februāra līdz 15.martam Grāmatu namā "Valters un Rapa", Aspazijas bulvārī 24., no 1. līdz 31. martam Rīgas Centrālajā bibliotēkā (ceļojošā izstāde), Brīvības ielā 49/53.

Grāmatu mākslas konkursa "Zelta ābele 2009" publikas balsojums

include "/www/htdocs/delfi/includes/projects/zeltaabele2010/reg.inc";?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!