Foto: DELFI

Sestdien, 18. janvārī, pulksten 13 portāls "Delfi" piedāvās unikālā Rīgas - Eiropas kultūras galvaspilsētas notikuma "Gaismas ceļš - Grāmatu draugu ķēde" video tiešraidi.

Tiešraidē, kas sāksies pulksten 13, "Delfi" kopā ar grāmatām un vismaz 13,5 tūkstošiem grāmatmīļu dosies 2014 metrus garā ceļā, lai vēstītu par to, kā notiek grāmatu nodošana no rokas rokā no vecās Latvijas Nacionālās bibliotēkas ēkas Kr. Barona ielā uz jauno ēku - Gaismas pili Pārdaugavā.

Tiešraidē būs iespējams ne vien skatīties video intervijas ar Grāmatu draugu ķēdes dalībniekiem, bet arī uzzināt interesantus faktus par akcijas norisi - dalībniekiem, grāmatām, jauno bibliotēkas ēku. 

Paralēli video tiešraidei portālā "Delfi" jau no pulksten 12 būs pieejama teksta tiešraide, kurā būs iespējams uzzināt ne vien aktualitātes no Grāmatu draugu ķēdes norises, bet arī par citiem 18. janvārī notiekošajiem "Rīga 2014" pasākumiem.

Jau vēstīts, ka "Rīga 2014" atklāšanas pasākumus apmeklēs arī daudzu ārvalstu pilsētu vadītāji un pilsētu delegācijas. Rīgu apmeklēs arī kultūras ekspertu pārstāvji - bijušo, esošo un topošo Eiropas kultūras galvaspilsētu rīkotāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!