Foto: LETA

Talsos, šī gada 8. jūlijā, pirmo reizi notiks "Kalendāra diena" kopā ar kulta romāna "Kalendārs mani sauc" autoru, rakstnieku un režisoru Andri Kalnozolu.

Kā vēsta Talsu Tūrisma informācijas centra "Facebook" profilā publicētā informācija, programmā paredzēta pastaiga pa romānā "Kalendārs mani sauc" pieminētajām vietām paša autora vadībā, būs zupas virtuve, bet pasākumu noslēgs diskotēka ar grupas "ABBA" mūziku kultūrtelpā "K U R T E".

Piedalīšanās pasākumā ir bez maksas, bet ar iepriekšēju pieteikšanos, rakstot uz epasta adresi kalendars@ye.lv vai zvanot uz tālruņa numuru 26 469 057 darbdienā no pulksten 16 līdz 18. Pieteikšanās – līdz ceturtdienai, 7. jūlijam.

Andra Kalnozola pirmais romāns "Kalendārs mani sauc" sērijā "Orbītas bibliotēka" iznāca 2020. gada decembrī, kļūstot par bestselleru par spīti pandēmijas dēļ slēgtajām grāmatnīcām. Grāmata vēlāk tikusi izdota atkārtoti. "Kalendārs mani sauc" saņēmis Latvijas Literatūras gada balvu kategorijā "Gada debija", kā arī "Delfi" lasītāju simpātijas balvu. Pēc romāna motīviem jau iestudēta izrāde Valmieras teātrī, bet Nacionālais kino centrs piešķīris finansējumu filmas tapšanai, ko veidos režisors Juris Poškus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!