Pirmdienas, 18. jūlija vakarā savā "Facebook" profilā satraucošu vēstījumu publicēja mūziķis un dīdžejs Roberts Gobziņš, lūdzot palīdzību, jo dzīvoklī noticis ugunsgrēks un strauji pasliktinājusies veselība.

Viņa paziņas apstiprina, ka patiešām viņa dzīvoklī Āgenskalnā ir bijis ugunsgrēks, kamēr pats Gobziņš nav bijis klāt. "Sieva un bērni ir laukos, pats Robis pašlaik mitinās teltī pagalmā, arī veselība nav tā labākā," stāsta Gustavs Terzens, kurš ir Gobziņa kaimiņš.

"Parasti cenšos iztikt saviem spēkiem. Grūtos brīžos lūdzu palīdzību radiem un draugiem, bet šoreiz sakritis tā, ka arī no tiem šobrīd neviens nevar īsti palīdzēt. Kaimiņi var uz stundiņu, divām ieskriet palīdzēt. Turklāt šobrīd ir vajadzīga operācija, katru dienu jāiet uz procedūrām. Īsti arī nav nekustamo īpašumu vai auto, ko varētu pārdot. Vakar pirms pusnakts, vācot ārā dzīvokli, sapratu, ka viens nevarēšu tikt ar to galā, gan fiziskā, gan emocionālā sasprindzinājuma dēļ," sarunā ar "Delfi" stāsta Gobziņš.

Šobrīd jau ir atsaukušies gan paziņas, gan arī pavisam sveši cilvēki, kuri ir gatavi palīdzēt. Šobrīd nepieciešamākā vajadzība ir būvgružu konteiners.

Visi palīdzēt gribētāji aicināti trešdien, 20. jūlijā tikties "Hāgenskalna komūnā" (Nometņu ielā 49), kur Roberts Gobziņš būs sastopams savā ikmēneša pasākumā.

Ir nepieciešami līdzekļi gan ugunsgrēka seku novākšanai, gan palīdzībai pašam mūziķim.

Šobrīd Robertam Gobziņam var palīdzēt ziedojot, LV81HABA0551009390875 (pk. 130764-13075)

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!