Foto: DELFI
Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments izsludinājis projektu un ideju pieteikumu iesniegšanu gaismas festivāla "Staro Rīga" finansēšanas konkursam. Gaismas festivāls 2011. gadā norisināsies no 17. līdz 20. novembrim.

Projektu un ideju pieteikumi konkursam jāiesniedz līdz 2011. gada 26. augustam plkst. 12.00 Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Klientu apkalpošanas centrā Krišjāņa Valdemāra ielā 5 (darba dienās no plkst. 9.00 līdz 16.00). Ar konkursa nolikumu un 2011. gada gaismas festivāla "Staro Rīga" koncepciju var iepazīties tīmekļa vietnē www.kultura.riga.lv "Finansēšanas konkursi" sadaļā.

Šogad gaismas festivāls "Staro Rīga" notiks ceturto reizi un jau iepriekšējos gadus tas ir bijis viens no apmeklētākajiem un iecienītākajiem pasākumiem rīdzinieku un pilsētas viesu vidū. Pirmajā gadā skatītājiem tika piedāvāti 27 gaismas objekti, tad 2010. gadā varēja vērot jau 75 apjomīgus gaismas objektus. Šī gada konkursam mākslinieki, radoši cilvēki un domubiedru grupas tiek aicināti iesniegt projektus par tēmu "Pilsētas stāsti".

Fotogalerija: "Staro Rīga" 2010


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!