Foto: Publicitātes foto
Šogad Anša Rūtentāla Kustību teātris uzsāk sezonu ar videofilmas "Laimīgo skrējiens" pirmizrādi un režisora Elmāra Seņkova un horeogrāfes Ramonas Galkinas izrādēm "Viesis" Zirgu pastā, portālu "Delfi" informē teātra pārstāvji.

18. oktobrī plkst. 17 Kaņepes Kultūras centra Kino zālē, Skolas ielā 15 notiks videofilmas "Laimīgo skrējiens" pirmizrāde. Filmas idejas autore ir Guna Bīriņa, operatori Jānis Rēdlihs un Maija Smildziņa. Filma tapusi šovasar teātra rezidencē Beverīnas novada Kauguros. Rezidenci vadīja režisore Māra Ķimele un horeogrāfe Ramona Galkina. 

Videofilmas ieceres pamatā ir stāsts par to, cik dabiski cilvēkam ir būt laimīgam saskarsmē ar dabu un radošo procesu. 

Videofilma tapusi ar Valsts Kultūrkapitāla fonda un Beverīnas novada Kauguru kultūras nama atbalstu. Ieeja brīva, vietu skaits ierobežots.

24. un 25. oktobrī plkst. 19 Zirgu pastā, Dzirnavu ielā 46 notiks režisora Elmāra Seņkova un horeogrāfes Ramonas Galkinas izrādes "Viesis". Izrādes māksliniece Dace Sloka, gaismu mākslinieks Krišjānis Strazdīts.

Biļetes nopērkamas "Biļešu paradīzes" kasēs.

1. novembrī plkst. 19 Anša Rūtentāla Kustību teātris viesosies Beverīnas novada Kauguru kultūras namā ar videofilmu "Laimīgo skrējiens" un performanci, kas tapusi režisores Māras Ķimeles un Ramonas Galkinas vasaras rezidences laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!