Foto: DELFI

Latvijas svētku nedēļā nodibinājums "Rīga 2014" aicina dalīties ar fotogrāfijām un izteikt vēlējumu Latvijai 94. neatkarības proklamēšanas gadadienā mājaslapā www.latvijai94.lv, portālu "Delfi" informē nodibinājuma pārstāvji.

"Rīga 2014" aicina dalīties ar fotogrāfijām, kurās redzams viss, kas ikvienam saistās ar Latviju, ir svarīgs un sagādā prieku – draugu un ģimenes foto, apkaime, svinības un citi skaisti ikdienas, svētku un pārdzīvojumu brīži.

Sociālo tīklu lietotāji var publicēt fotogrāfijas savos "Instagram" un "Twitter" kontos, izmantojot "hashtag" #Latvijai94. Tāpat fotogrāfijas ir iespējams augšupielādēt no sava datora mājaslapā www.latvijai94.lv. Šīs fotogrāfijas un klāt pievienotie vēlējumi krāsies, veidojot fotogaleriju, lai Eiropas kultūras gada programmas veidošanas gaitā iespējams iekļautos programmas norisēs.

Katru dienu līdz 18. novembrim savas Latvijas fotogrāfijas publicēs arī sabiedrībā zināmas personas, tostarp, "Rīga 2014" Brīvprātīgo programmas vadītājs Ints Teterovskis, modes blogere un žurnāla "Deko" galvenā redaktore Agnese Kleina, mūziķis un grupas "Instrumenti" dalībnieks Jānis Šipkēvics, jauno mediju speciālists Artūrs Mednis un citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!