Foto: DELFI
Nacionālā aviokompānija "airBaltic" šogad kļuvusi par Baltijas vērienīgākā mūzikas festivāla "Positivus" oficiālo partneri, piedāvājot plašu lidojumu klāstu festivāla ārzemju viesiem un mūziķiem. Sadarbības ietvaros četri "Positivus" festivāla apmeklētāji pēc Salacgīvā pavadītās nedēļas nogales varēs aizlidot uz kādu no "airBaltic" galamērķiem, portālu "Delfi" informē festivāla organizatori.

"airBaltic" ārzemju viesiem piedāvā īpaši izdevīgu divvirziena lidojuma un trīs dienu festivāla biļetes (ar teltsvietu) e-vaučera piedāvājumu, kas derīgs lidojumam uz Rīgu un atpakaļ no Londonas, Stokholmas, Helsinkiem, Tallinas un Viļņas.

"airBaltic" Positivus festivāla norises laikā izlozēs četrus lidojumus, kas ļaus to ieguvējiem pienācīgi atpūsties pēc aktīvās Positivus festivāla baudīšanas. Sīkāka informācija tiks izziņota tuvojoties festivālam. Jaunākā "airBaltic" informācija pieejama aviokompānijas mājaslapā www.airbaltic.lv kā arī "Facebook" un "Twitter" sociālajos portālos.

Jau vēstīts, ka šogad "Positivus" notiks trīs dienas – no 19. līdz 21.jūlijam.

Festivāla līdz šim izziņotās grupas ir "The xx", "Sigur Rós", "Two Door Cinema Club", "Imagine Dragons", "Noah and the Whale", "Zodiaks", "The Joy Formidable", Tom Odell, "Crystal Castles", "Jauns Mēness", Michael Kiwanuka, Willy Moon, "Efterklang", "Palma Violets", kā arī daudzi citi ārzemju un pašmāju mākslinieki.

Biļetes nopērkamas www.positivusfestival.com, "Biļešu Serviss" kasēs un "Nordea" bankomātos. Trīs dienu biļete (bez telts vietas) maksā 37 latus un trīs dienu biļete ar telts vietu maksā 41 latu. Tuvojoties festivālam, biļešu cenas palielināsies.

Fotogalerijā: 'Positivus' 2012

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!