Foto: LETA
Trešdien, 19.oktobrī Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Andris Ameriks atklāja pilsētas izstāžu zāles "Rīgas Mākslas telpa" un Melngalvju nama pazemes telpu savienojumu, portālu "Delfi" informē Rīgas Domes pārstāvji.

Eja izveidota, lai rīdziniekiem un pilsētas viesiem būtu iespēja ērtāk apskatīt ekspozīcijas un izstādes gan Melngalvju namā, gan "Rīgas Mākslas telpā". Tagad ikviens apmeklētājs, iegādājoties vienotu ieejas biļeti, varēs apskatīt Melngalvju nama vēsturiskos kabinetus, sudraba kolekciju, svētku zāles un apmeklēt arī "Rīgas Mākslas telpā" iekārtotās izstādes. Šāds savienots telpu komplekss ir arī papildus interesants piedāvājums lielāku un daudzveidīgāku pasākumu organizēšanai.


Ņemot vērā to, ka Melngalvju nams ir ne tikai interesants un labi apmeklēts vēsturisks nams, bet arī pieprasīta vieta svētku un pasākumu organizēšanai, SIA "Rīgas nami" šogad ir veikusi virkni remontdarbu, tajā skaitā, nama ārdurvju nomaiņu, jumta remontdarbus, ventilācijas sistēmas remontu, iekšējos apdares un krāsošanu darbus, lai piedāvātu vēl kvalitatīvākas telpas apmeklētājiem un pasākumu dalībniekiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!