Foto: Publicitātes foto
No ceturtdienas, 21. maija, darbību atsāks Rīgas pašvaldības kultūras iestāžu apvienības kultūras pils "Ziemeļblāzma". Interesentiem būs pieejamas pils telpas, skatu tornis un ekspozīcija tajā, kā arī informācijas centrs, ievērojot sanitāro protokolu prasības, portālu "Delfi" informē Rīgas pašvaldības kultūras iestāžu apvienības pārstāvji.

No 21. maija tiks atvērtas Kultūras pils "Ziemeļblāzma" telpas un informācijas centrs, turpmāk tās būs pieejamas katru dienu no pulksten 10.00 līdz 20.00.

Šajā pašā dienā apmeklētājiem durvis atkal vērs skatu tornis ar ekspozīciju, tā darba laiks būs piektdienās, sestdienās un svētdienās no pulksten 10.00 līdz 20.00.

Informācijas centrs darbosies katru dienu no pulksten 10.00 līdz 20.00. Tajā būs iespēja iegādāties biļetes uz ekspozīciju skatu tornī, saņemt informāciju par notiekošajām izstādēm pilī, darba laiku un plānotajiem pasākumiem. Tāpat būs pieejamas ekskursijas gida pavadībā pa "Ziemeļblāzmas" telpām un parka objektiem, klausoties stāstījumu par pils vēsturi un šodienas darbību.

Pils telpās no 21. maija līdz 12. jūnijam skatāma Līvas Kaprāles tekstila darbu izstāde "Portrets un telpa", kā arī Alises Rozes Dizaina Studijas audzēkņu un pedagogu mākslas darbu izstāde "Līnija", kura apvieno studijas audzēkņu un pedagogu mākslas darbus – zīmēšanas, gleznošanas, foto un floristikas kursu laikā tapušos darbus.

Jau ziņots, ka Latvijā globālās pandēmijas dēļ ārkārtējā situācija ir pagarināta līdz 9. jūnijam, vienlaikus atvieglojot dažādus ierobežojumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!