Foto: Publicitātes attēli
Festivālā, kurš norisinās brīvā dabā, pašā vasaras plaukumā un brīdī, kad saule zenītā, neiztikt bez atspirdzinošiem dzērieniem. Viena no ierastām sastāvdaļām brīvdabas pasākumos ir alus. "Labas Dabas" rīkotāji atgādina, ka alkohola lietošana ir kaitīga veselībai un aicina festivālā lietot gan alu, gan citus alkoholiskos dzērienus ar mēru.

Mēreni atspirdzinoties, kopā ar "Lāčplēsi" festivāla viesi centīsies uzstādīt pasaules rekordu vienlaicīgā alus skārdeņu atvēršanā. Plānots pārspēt līdzšinējo Ginesa rekordu, kad vienlaicīgi tika atvērtas 250 skārdenes.

Kaspars Pacēvičs, šī pasaules rekorda organizētājs norāda, ka: "Jaunais rekords jau ir pieteikts ierakstīšanai Ginesa rekordu grāmatā. Ikviens jaunā pasaules rekorda dalībnieks varēs attaisīt skārdenes pēc saviem ieskatiem - klasiskā veidā vai netradicionālā. 

Galvenais nosacījums, ka tam jānotiek vienlaicīgi. Pasaulē ir uzstādīti Ginesa rekordi arī dažādos netradicionālos alus skārdenes atvēršanas veidos, piemēram, ar zobiem vai citām ķermeņa daļām."

Ginesa rekorda uzstādīšana notiks plkst. 14 kroketa kluba "SIG-LIG" teritorijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!