Foto: LETA
Jau ceturto gadu pēc kārtas, no 7. līdz 9. jūlijam, Ropažu novada sporta kompleksā "333" norisināsies aktīvās atpūtas, mūzikas un dzīvesstila festivāls "Playground", portālu "Delfi" informē festivāla rīkotāji.

Šogad festivāla apmeklētājiem visu trīs dienu garumā būs iespēja izmēģināt kādu no 21 aktivitātēm.

Kā stāsta rīkotāji, "Playground" festivāls "rosina sportisku apetīti" un dod iespēju ikvienam apmeklētājam izmēģināt un iepazīt iedvesmojošākos hobiju sporta veidus un to kultūru uz ūdens, zemes un gaisā. Apmeklētājiem būs pieejami gan sērfs, gan SUPs, gan veikbords, longbords, kalnu velosipēdi, fiksīši, līdzsvara lentes un daudzi citi hobiji. Tāpat ieplānoti dažādu sporta veidu paraugdemonstrējumi.

Paralēli sportiskām aktivitātēm norisināsies semināri un lekcijas, kurās pieredzējuši sportisti dalīsies savā ceļā uz panākumiem. Darboties aicinās un ko jaunu iemācīs dažādas radošās darbnīcas un "Fiziķu skola".

Festivālā šogad būs arī divas mūzikas skatuves. Uz galvenās "MTV UP" skatuves kāps Arstarulsmirus, "Astro'n'out", "Triānas parks", Noëp (Igaunija), Roberts Gobziņš, The Ludvig, "Polifauna", "Alaska Dreamers" un citi.

Savukārt "Meža skatuve" piedāvās neierastu, eksperimentālāku mūziku piektdienas naktī, lai sestdienu un svētdienu aizvadītu vairāk akustiskās un sapņainās skaņās kopā ar Kriss Noa (Chris Noah), Andi Grīvu un WWMM, Tīnu Šipkēvicu, dziesminieku Miku Frišfeldu un grupām "Tehnikums", "Himnas", "Pacific K" un "Eleven Degrees", "Condor Avenu" no Lietuvas. Savukārt naktī uz skatuves dejas spēlēs dīdžeji.

"Playground" iestājas par aktīviem vecākiem un par aktivitātēm kopā ar bērniem pie dabas, tāpēc šogad jo īpaši būs padomāts par mazajiem. Bez radošajām darbnīcām, kurās attīstīt roku veiklību, spēles un rotaļas sarūpēs bērnu stūrītis. Pat pašu pašu mazāko labsajūtu nodrošinās pārtinamie galdi un īpaši iekārtotās barošanas vietas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!