Foto: Publicitātes attēli
Finansējuma trūkuma dēļ šovasar Daugavgrīvas cietoksnī nenotiks festivāls "Komēta", sociālajos tīklos paziņojuši festivāla rīkotāji.

"Diemžēl komētas aste šogad bija par īsu, lai Daugavgrīvas cietoksnī uzburtu sesto kosmisko notikumu - šī būs vasara bez festivāla "Komēta"," "Facebook" raksta organizatori.

Viņi atgādina, ka "Komētas" īstenošana vienmēr balstījusies uz pašorganizācijas un brīvprātīgas līdzdarbošanās principiem, savukārt festivāla norise vienmēr tikusi finansēta lielākoties pateicoties partneru un dažādu fondu atbalstam.

"Ja pirmais ir nemainīgs, jo kopiena un draugi, esošie un bijušie festivāla apmeklētāji, ir pastāvīga un vienojoša vērtība, tad finansējums diemžēl mainās attiecīgi laikiem, kādos dzīvojam," skaidro "Komētas" rīkotāji.

"Jūs mums šogad pietrūksiet, tāpēc novēlam - baudiet vasaru, dejojam tā, ka sajūsma pārplīst un mūzika aizvilina astotajās debesīs," teikts paziņojumā, novēlot drīzu tikšanos.

Atgādinām, ka festivāls "Komēta" pirmo reizi notika 2016. gadā. Tas tika rīkots kā nekomerciāls un videi draudzīgs festivāls ar mērķi attīstīt un sakopt Daugavgrīvas cietoksni un saliedēt vietējo kopienu - Daugavgrīvas un Bolderājas iedzīvotājus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!