Foto: F64

Pirmdien, 12. janvārī, Kaņepes Kultūras centrā notika atklāšanas svētki par godu diviem notikumiem - portāla "Satori.lv" un Lattelecom TV kanāla "Satori 360TV" atklāšanai, kā arī "Satori.lv" un "Rīga 2014" kopīgi veidotā rakstu krājuma "Rīga kā vieta kultūrai" prezentācijai.

Līdz pat 9. februārim televīzijas skatītājiem ir pieejams jauns kultūrai veltīts pop-up kanāls "Satori 360TV", kas piedāvā sarunas ar dažādām personībām par dzīvi, mākslu un sabiedrību, kā arī literatūras lasījumus un mūzikas videoklipus. 

Jaunais televīzijas kanāls bez papildu maksas ir skatāms tikai Lattelecom televīzijā, un tas tapis sadarbībā ar interneta žurnālu "Satori.lv".

Savukārt par jauno rakstu krājumu portāla "Satori.lv" galvenais redaktors Ilmārs Šlāpins saka: ""Rīga kā vieta kultūrai" – tā mēs nosaucām rakstu krājumu, kurā divpadsmit autori ļoti atšķirīgu žanru esejās aplūkoja kādu no Latvijas galvaspilsētas kultūras telpas aspektiem. No šodienas šis krājums bez maksas ir pieejams dažādās kulturālās vietās un "Satori" redakcijā."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!