Foto: Publicitātes foto

"Šonedēļ pie mums viesojās talantīgais fotogrāfs, režisors un mūsu draugs Antons Korbijns," portālam "Delfi" atklāj "Prāta vētra" pārstāve Ieva Liepa.

Lai gan kopā strādāts ir ne vienu reizi vien, pēdējo reizi pasaulslavenais fotogrāfs Latviju apmeklēja pirms 12 gadiem. Nu viņš ieradies atkal, lai uzņemtu fotogrāfijas grupas jaunajam albumam, kuru plānots izdot 2018. gada pavasarī.

Fotosesija norisinājās vairākās Rīgas vietās, un jau drīzumā grupa sakās dalīties darba rezultātos ar saviem faniem.

"Prāta vētra" sadarbība ar Korbijnu aizsākās 2003. gadā, kad viņš veidoja singla "Colder" dizainu un preses fotogrāfijas. Par pieredzi, pirmo reizi strādājot ar "Prāta vētru", nīderlandietis Korbijns toreiz izsacījās: "Pirmajā fotosesijā janvārī bija sajūta, ka pēkšņi man ir jāved pieci mana drauga kucēni pastaigāties – jāmāk viņiem ļaut mazliet paspēlēties, bet tajā pašā laikā jāprot savaldīt un apzināties katra paradumus. Man šķiet, ka pastaiga mums sanāca ļoti jauka."

Nīderlandietis Korbijns strādājis ar tādām pasaulē atzītām grupām un māksliniekiem kā "Depeche Mode", "U2", "Nirvana", "Nick Cave and the Bad Seeds", "Red Hot Chili Peppers", "Metallica", "Coldplay", "Arcade Fire", "Joy Division", Braiens Adamss, Džonijs Kešs u.c.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!