Foto: DELFI
Rīgas svētku otrajā dienā, 17. augustā, rīdzinieki un pilsētas viesi varēja apmeklēt daudzveidīgus pasākumus Rīgas parkos un laukumos – gan pilsētas centrā, gan apkaimēs. Varēja baudīt labāko restorānu piedāvājumu, iesaistīties sporta aktivitātēs, kā arī doties uz svinību kulminācijas pasākumu "Pilsētas leģendas. Leģendu tikšanās" 11. novembra krastmalā un pēc svētku lielkoncerta "Lielpilsētas studentu leģendas" vērot svētku uguņošanu.

Pasākumā "Pilsētas leģendas. Leģendu tikšanās" apmeklētāji varēja iepazīt populārākās Rīgas leģendas un teiksmainos stāstus, kurus palīdzēja izstāstīt DJ [Ex] da Bass, grupas "The Rolltones", "Trio 3 live project", "Laime pilnīga", "Indygo", "Laika suns", Līga Rīdere ar pavadošo grupu un Kriss Noa (Chris Noah).

Vakarā varēja apmeklēt lielkoncertu "Lielpilsētas studentu leģendas", kura muzikālā programma veidota no skaņdarbiem, kas bijuši un aizvien ir populāri studentu vidū. Uz koncertu sanākušos priecēja solisti Ieva Akuratere, Ginta Krievkalna, Antra Stafecka, Raimonds Bartaševičs, Ralfs Eilands, Daumants Kalniņš, Viktors Lapčenoks, Zigfrīds Muktupāvels, Ģirts Rozentāls (OZOLS), Mārtiņš Ruskis un Kaspars Upaciers (UFO), Rīgas kamerkoris "Ave Sol", instrumentālā grupa Kristapa Krievkalna vadībā, svētku orķestris un deju grupa Ingas Kurcišas vadībā.

Pēc lielkoncerta pulksten 23 svētku apmeklētājiem bija iespēja vērot svētku uguņošanas priekšnesumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!